Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki bogozza már ki a...

Valaki bogozza már ki a csomót! Hogyan van az, hogy Ukrajna az orosz vezetékek elzárását követeli, de azért ami neki jár belőle az meg kéne?

Figyelt kérdés

Tehát ne jöjjön de mégis?

Vagy mi van?

2022. jún. 7. 15:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
6%
Te oroszbarát vagy?
2022. jún. 7. 15:48
 2/19 Demion ***** válasza:
39%
Ez ugyanaz, kedves kérdező, mint mikor a menekültválság alatt a magyar kormány kijelentette, hogy nem hajlandó befogadni menekülteket, de a menekültek ellátásáért járó uniós támogatásokat azért kéri.
2022. jún. 7. 15:51
 3/19 A kérdező kommentje:

De te legalábbis azon 2bites gondolkodó aki szerint ha valaki nem a hivatalos főkotrásút fújja az putyinpincsi....

2022. jún. 7. 15:52
 4/19 A kérdező kommentje:

Láttunk el menekülteket és látunk is el menekülteket, csak nem illegális migránsokat

Másrészt nagyobb részben határvédelemért kértünk pénzt

2022. jún. 7. 15:54
 5/19 anonim ***** válasza:
25%
Nekünk is nagy volt a pofánk amikor a lószerszámos külügyér megállapodást kötött az agresszor Putyinnal, hogy nem Ukrajnán keresztül akarunk gázt importálni, mert jobb nekünk Törökország felől - az ukránok meg is sértődtek, még kérdés is volt itt a témában - aztán most mégis mi vagyunk az egyetlenek akik kapálózunk a bojkott ellen.
2022. jún. 7. 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Jogos felvetés...

Én már sokszor leírtam, ha az ukránok jól ki akarnak cseszni az oroszokkal, robbantsák fel a vezetékeket....

Ehelyett úgy vigyáznak rá, mint a hímes tojásra. Vajon miért?

Másik: magyar üzemanyagforgalmazó most tervezi 1,5 millió liter üzemanyag Ukrajnába szállítását.... ami ugyebár orosz olajból készült!!

Mi meg ugyebár embargózzuk meg az orosz olajat!(???) Nooormális 🤔🤔

2022. jún. 7. 15:58
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
Értsd meg, hogy egy beteg, korrupt kokósról van szó, normál állapotú embernek ehhez nem lenne képe amit Zelenszkij összeacsarkodik egy ország első embereként egy súlyos krízishelyzetben. Amibe ráadásul ő sodorta az országát teljesen értelmetlen módon. Rettenetesen sajnálom az ukránokat.
2022. jún. 7. 16:04
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Csomó itt csak akkor van, ha morális igazságokat keresel. Két ország háborúzik, és mindkét félnek csak egyetlen célja van: valahogy a lehető legjobban kijönni belőle. Nem elveket követnek, hanem célokat. Oroszország előadja, hogy őt itten provokálták, és neki muszáj volt háborúzni. Ukrajna meg előadja, hogy ha neki nem segítenek, akkor Putyin bábja itt mindenki. Az ilyen politikai csatározásban nem számít a korrektség, a kettős mérce, csak az, hogy mit érünk el.

Szóval szerintem az ilyen nyilatkozatoknak nem szabad nagy jelentőséget tulajdonítani. De ha már ezeken pörgünk is: légyszi, ne csak az egyik oldalon. Jó-jó, értem én, nyugati propaganda, meg minden, de csak Ukrajnát fikázni ugyanolyan rossz.

2022. jún. 7. 16:04
 9/19 anonim ***** válasza:
53%
Dobhatnál pár forrást, mert most nem teljesen értem, hogy ez melyik hírhez kapcsolódik
2022. jún. 7. 16:09
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

De jó látni, hogy jön a sok lipcsi emberkedni, de az érveket otthon hagyták, ezért olyan hülyeségeket hoznak helyettük, amik abszolut nincsenk párhuzamban ezzel az esettel. :)

A sáskákból akármennyire nem kérünk, azért egy jópár áthaladt itt, teljesen jogos pénzt kérni az etetésük-itatásukra, pláne miután a németek hívták őket.

Aztán hogy most kapálózunk a bojkott ellen, annak mi köze van ahhoz, hogy melyik országon keresztül jön az áru? És legfőképp mi köze van az ukránok logikájához? Mert lehet a kérdezőt oroszbarátsággal vádolni, de azt még mindig nem válaszolta meg senki, hogy miért akarnak az ukránok orosz gázt venni, miközben mindenki mást letiltanának róla? Na, miért?

2022. jún. 7. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!