Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország csalódott, mert...

Oroszország csalódott, mert Kína nem ajánlott fel neki több segítséget? Nahát nahát? Putler még az örökbarát kínaiak is szarban hagyják?

Figyelt kérdés

Az orosz tisztviselők „egyre csalódottabbak” azért, mert Kína nyilvánvalóan elutasítja, hogy több támogatást nyújtson Oroszországnak − derül ki egy, a Sky News által megszerzett dokumentumból.

De ha mindenki szembejön velem az autópályán, nem lehet hogy én megyek rossz irányba?

2022. jún. 3. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kína akkor fog segíteni ha érdeke lesz benne.Abban nincs,hogy katonákat küldjön meghalni.Ha tudna területet szerezni,Ukrajna már nem lenne.Ha kellene,Oroszországot is megtámadná,ha lenne rá jó pillanata.Gondolom,most hogy gyengül kicsit az orosz haderő,az nekik kedvez,hisz egyedüli szuperhatalom akar lenni ázsiába
2022. jún. 4. 18:10
 12/13 MDaniel98 ***** válasza:
Kína egyik oldalra sem akar elköteleződni szerintem, mert mindkét oldallal szeretné fenntartani a gyümölcsöző kereskedelmi kapcsolatokat+ nekik jó, ha Oroszország bukja az európai piacait, mert annál jobban kiszolgáltatott lesz nekik.
2022. jún. 5. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:

..Sky News által megszerzett..

No, eddig olvastam.

2022. jún. 7. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!