Vajon a brüsszeli politikusok zabálnak még orosz kaviárt a legdrágább fajtából, miközben a következő szanciós csomagot tervezgetik a saját lakosságuk szivatására ?
Igy van. Bokros legalább őszinte ember volt. Szerette is a nép.
Miért baj hogy a fidesz a fogyasztást adóztatja nem a jövedelmeket ?
Ja azért mert így nem tudsz csalni. A tescoban ki kell fizetned az áfát, az szja-t meg elcsalnád. Szar ügy.
5: csak simán suttyó, aki nekiáll gazdázni a másik oldalon állóknál, párttól függetlenül. Sokan ugranak erre, még én is, főleg ha rám akarják sütni valamelyik párttal kapcsolatban az elfogultságot.
Az ilyen egysejtű ostorosok náciztak is már engem, meg voltam liberális hazaáruló is.
Igen ők orosz kaviárt zabálnak, mellé természetesen orosz pezsgő dukál.
Vacsora után forró fürdőt vesznek a 24 fokra fűtött villájukban, nekünk pedig azt pofázzák, hogy ne fűtsünk, ne mossunk stb. Alapvetően nem tartom magam gonosz embernek, de azt szívesen megnézném ahogy a brüsszeli szarháziakat elevenen megnyúzzák.
Igen, tipikus bort iszik, vizet prédikál esete.
Undorító a Brüsszeli politika!
7 én sem vagyok egy gonosz embert, ezért nem is szeretném hogy megnyúzzák őket, hisz az élethez joguk van.
Szívesebben látnám őket szibériai börtönben, ahol annyi fűtés van és annyi élelem, hogy azért még ne haljanak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!