Mi a véleményetek a brüsszeli vízfejek legújabb elképzeléséről? Akácfa kivágatás ötlete után most valami más...
te belinkeltél egy hazug demagóg kormánypárti csatornát????? :))))
Tényleg ebből tájékozódsz?
Teljesen jogos, egyetlen állatot sem lenne szabad ilen körülmények közt tartani.
Vagy neked tetszene, ha egy 1x1 méteres ketrecben kellene leélni az életedet?
Ez a tartási mód erösen kimeríti az állatkínzás fogalmát.
Ez már máskor is tervben volt. Nem újdonság.
Támogatom
Az én lakásom és az én méretem egy hasonló arány, mint ez a tyúkketrec-tyúk arány, és tök jól elvagyok itt. Vicces, hogy a tyúkok fontosabbak mint az emberek, szerintem sok embernek rosszabb sora van, mint ezeknek a tyúkoknak lesz.
Meg ilyen változtatásokat hosszú távon kell bevezetni mint a Co2 kibocsátás csökkentését, azt sem lehet egyik napról a másikra, itt is hosszú átmeneti időt kéne adni.
Ez már volt máskor is.
Akkor is ekkora "ellenállás" volt. Ennek több éve. Ennyi idő alatt ki lehetett gazdálkodni a ketrecek kiváltásának költségeit.
Egyetértek vele.
#
Szintén a brsszeli vízfejek.
Már meghozták a határozatot. Utána kellett felhomályosítani őket arról, hogy az akácfa őshonos erdőkön kívül nélkülözhetetlen fafaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!