Miért nem mondja az EU Orbánnak, hogy azt teszed amit a többi ország vállalva minden nehézséget vagy távozol az Európai Unióból?
Figyelt kérdés
Akkor is ilyen nagy fiú lenne Orbán úr? Nem értem, hogy az EU minden állama "nyögi" a háború következményeit és minden de minden nehézséget Magyarország meg mint a béke szigete külön utas politikát folytatva kivételezett helyzetben EU tag...
Mire fel ez az engedékenység?
2022. jún. 1. 13:20
1/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, nincs ilyen.
Egyhangú döntés kell, plna magyar vetó is megakadályhstta volna.
Amúgy a felvetésed minden, csak nem ajrópai és demokratikus...
2/24 anonim válasza:
Azért mások is részesülnek az orosz olajból nem csak a magyarok és ha jól tudom elkezdtük az átállást az orosz olajról.
3/24 anonim válasza:
Szerintem Orbán még örülne is neki, ha kivághatnának minket :D Nem neki kellene a kilépés bejelentésével, és lebonyolításával bajlódni. Lesöpörhetné magáról a nép esetleges negatív véleményét.
5/24 anonim válasza:
Azért, mert az Európai Únió (még) nem egy központi irányítású birodalom, hanem független államok szövetsége.
6/24 anonim válasza:
Különböző mértékben sújtja az embargó a tagországokat, olyan döntést kell,kellett hozni ami egyik tagországot sem vágja teljes csődbe.
7/24 anonim válasza:
"Azért, mert az Európai Únió (még) nem egy központi irányítású birodalom, hanem független államok szövetsége."
:DDD
Kik zsarolnak kiket?
8/24 anonim válasza:
Ez bonyolultabb, mint hogy így le írod kérdező.
9/24 anonim válasza:
Már többször mondták neki, hogy kívül tágasabb. A Néppártban is mondogatták azután kibaxás előtt 1 másodperccel önként távozott.
10/24 anonim válasza:
9es, csak közben még megfenyegette őket egy kicsit, hogy végez velük, ha kitennék őt a pártból
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!