Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha nincs LMBTQ-propaganda,...

Ha nincs LMBTQ-propaganda, akkor miért vannak ezek?

Figyelt kérdés

Szivárványos rendőrautó: [link]

Szivárványos mez: [link]

Lassan már minden erről szól.

2022. máj. 30. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/147 anonim ***** válasza:
71%

#7 Ahh, adná Isten hogy csak a rendőrautókon találkozzunk a fidesszel... A fidesz nyomja a kampányát éjjel nappal a tévében, a rádióban, az újságokban, plakátokon, hirdetésekben, mindenhol, ehhez képest az LMBTQ nem is létezik.

Mellesleg szivárvány és szivárványos festések léteztek már az LMBTQ előtt is, egy szivárvány jelképezheti a sokszínűséget és az elfogadást is, nem kell feltétlen LMBTQ jelentést társítani hozzá. Ellentétben a fidesszel, aminek a logója minden esetben a fideszt jelképezi.

2022. máj. 30. 12:15
 12/147 anonim ***** válasza:
2%
A szivárványos zászló megfelelő sorrendben levő színekkel az pontosan az LMBTQ politikai szervezetet jelenti.
2022. máj. 30. 12:17
 13/147 anonim ***** válasza:
73%
És ha valaki Star wars-os pólóban van, az is propaganda? Vagy amikor az eucharisztikus kongresszus hírdetéssel vonnak be vonatokat, az nem propaganda? Még ha az is lenne, mi a baj vele? Vagy akkor egyáltalán ne legyen semmilyen propaganda? Se liberális, de akkor se konzervatív, se fideszes, semmilyen. Vagy van mind2, vagy egyik sem. Nem mondhatod meg, hogy csak azért mert te nem értesz egyet valamivel, nem lesz azonnal rossz dolog. Ez a baloldalra is vonatkozik, hogy oké, ha ők sem értenek egyet a jobboldal dolgaival, de attól meg nem következik, hogy önmagában rossz dolgokról van szó.
2022. máj. 30. 12:22
 14/147 A kérdező kommentje:
#13: A Star Wars-os póló nem propaganda, mert az a te döntésed, hogy azt hordod. Engem se érdekelne, ha egyes emberek saját döntésükből LMBTQ-pólót hordanának, legfeljebb tudnám, hogy nem túl okos az illető. De ezt nem tartanám propagandának. Ha viszont köteleznék a focistákat, hogy Star Wars-os mezben játsszanak, vagy a rendőrautókra kötelezően Star Wars-os feliratokat festenének, az már propaganda lenne, mert egy szervezet kötelezi a tagjait valamire, aminek a szervezethez semmi köze, csak bizonyos politikai mozgalmaknak.
2022. máj. 30. 12:27
 15/147 A kérdező kommentje:

#9: "A liberálisok szerint az övékével egyező vélemény nem propaganda, hanem felvilágosítás. Mert ők a "jók". Propagandája csak a "rosszaknak" van."

Pontosan. Az a gond a liberálisokkal, hogy elméletben ők ugye toleránsak a különböző véleményekkel, elfogadják a szólás- és gondolati szabadságot, a valósában meg (manapság) úgy gondolják, hogy az ő álláspontjuk objektív, jó, és aki nem ért egyet vele, az rossz, és ezért azt nem illeti meg a szólás- és gondolati szabadság.

2022. máj. 30. 12:29
 16/147 anonim ***** válasza:
79%
És akkor a vonatokon lévő eucharisztikus kongresszus hirdetéssel nincs baj? Személy szerint ateista vagyok, nem szeretem a vallást, mégsem omlottam össze minden alkalommal, hogy láttam. Ezeken felül kell tudni emelkedni, különben lehet tudni, “ hogy nem túl okos az illető”.
2022. máj. 30. 12:30
 17/147 A kérdező kommentje:
#16: Nem tudom, milyen vonatokra gondolsz, de egyébként igen, azzal se értek egyet.
2022. máj. 30. 12:30
 18/147 anonim ***** válasza:
3%
És a tény, hogy te mivel értesz egyet, vagy mivel nem feljogosit az, hogy más tevékenységet propagandizmusnak cimkézz?
2022. máj. 30. 12:32
 19/147 anonim ***** válasza:
92%
Én azt gondolom, hogy ezek megférnek egymás mellett. A világ nem az a hely, ahol mindennel egyet kell tudni, vagy egyet lehet érteni. Én elfogadom, és támogatom az LMBTQ mozgalmat, de ha valaki nem ért vele egyet, az az ő dolga. Csak nincs joga korlátozni másokat. Ahogy ateistaként nekem sincs jogom korlátozni bármilyen szempontból a vallásos embereket. Nem megyek ki “tüntetni” a templom elé, miközben megy a mise. Mert pont leszarom hogy mit csinálnak. Az ő dolguk. Ajánlanám a hasonló szemléletet neked is az LMBTQ mozgalommal kapcsolatban.
2022. máj. 30. 12:34
 20/147 anonim ***** válasza:
12%
A Star Wars nem egy politikai mozgalom. 🤦‍♀️
2022. máj. 30. 12:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!