Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha nincs LMBTQ-propaganda,...

Ha nincs LMBTQ-propaganda, akkor miért vannak ezek?

Figyelt kérdés

Szivárványos rendőrautó: [link]

Szivárványos mez: [link]

Lassan már minden erről szól.

2022. máj. 30. 11:53
 111/147 anonim ***** válasza:

Olyan barlangból másztam ki amelyikben értik a Állam, és az egyház kapcsolatát. És nem hagyják már figyelmen kívül az egyházi befolyást mintha az nem is létezne!

Próbáld ki te is, hogy megpróbálod megérteni ezt a rendszert.

Az elnök a mai apig a Karmelita kolostor szokott megbeszéléseket tartani, szerinted azt miért úgy hívják?

2022. máj. 30. 19:08
 112/147 anonim ***** válasza:
Egyébként térdem csapkodom nevetve, én ezerszer jobban hivatkozhatnék vallásra, konzervativizmusra, meg nagycsaládra. Mert én is olyan családból származom, ahol ükapám orosz ortodox pap, dédapám református lelkész, nagyapám kántor-tanító volt, apám meg lengyelként egy olyan nemzetet képviselt, ami első nem olasz Pápát adta 1978-ban. Plusz három generációs nagycsaládban nőttem fel. Ennek ellenére mivel 26 évet töltöttem el egy kisvárosi katolikus közegben, azért nem éltem burokban és láttam, hogy hányan járnak templomba általános és középiskolámból.... mindig csak ketten voltunk az osztályban vallásossak.... ez van.
2022. máj. 30. 19:09
 113/147 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek 2022-ben Magyarországon!

[link]

2022. máj. 30. 19:10
 114/147 anonim ***** válasza:
Beer Miklós megmondta egy interjúban volt nyugalmazott Váci megyés püspökként, hogy a FIDESZ-KDNP nem a hiteles kereszténységet képviseli....
2022. máj. 30. 19:10
 115/147 anonim ***** válasza:

112

Akkor viszont nem értem, hogy miért nem érted a dolgok közötti összefüggést...

Ez az oka, hogy a Magyar állam nem engedi, lehetne itt akármilyen többség, de az sincs...

2022. máj. 30. 19:12
 116/147 anonim ***** válasza:
#111 tehát az 1300-as évekből?
2022. máj. 30. 19:13
 117/147 anonim ***** válasza:
Azért mert látom, hogy pl Lengyelországban mit okoz az egyház, mely híresen ellenállt a kommunizmusnak, pl olyan ügyekben, mikor sorozatban robbantak két oknyomozó újságírónak köszönhetően, mikor mondjuk ez a ellenálló múlttal rendelkező katolikus egyház pl megpróbálta eltusolni az egyházon történt papi pedofil botrányok feltárását és papok elítélését... meg mikor mindenbe beleszól, pl abba is, hogy egy nő hozzájárulhat-e meddőségi probléma esetén mesterséges megtermékenyítés vagy lombik baby projektbe...
2022. máj. 30. 19:16
 118/147 anonim ***** válasza:

Minden évben felszentelik az elnöki irodát vízkeresztkor, csakhogy tudd!

2022. máj. 30. 19:17
 119/147 anonim ***** válasza:

Kapizsgálod...

2022. máj. 30. 19:17
 120/147 anonim ***** válasza:
Pl ott volt hittanon, az, hogy pl Papunk hiába volt teológiai doktor de pl legyintett az ősrobbanásra... megmagyarázva azzal, hogy ha egy dobozba beleteszünk mosógép alkatrészeket és felrázzuk az nem áll össze egy rendszerré... vagy pl Semjén pl nem látja bizonyítottnak az evolúciós elméletet... amin röhögtem....
2022. máj. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!