Tamogatnád Oroszországot, hogy visszallitsa a Szovjetuniót? Saját területeit akarja össze szedni, ezért kell támogatni
Nem.Határozottan nem.
De szerintem az a típusú zárt, tudatlan, teljesen elszigetelt világot azért nem is lehet teljesen visszaállítani...
40 év nem volt elég belőlük? Semmit sem tanulunk a saját történelmünkből, pedig nem volt olyan rég 56!
Az én családom kettészakadt akkor, a nagybátyámat csak 10 éves koromban láttam emiatt.
Hányszor kell, még ennek a mocsok népnek megszivatnia saját magát ahhoz, hogy észhez térjen?
Most qva jó úton haladunk afelé, hogy megint ez történjen.
Támogatnád hogy Olaszország visszafoglalja Pannóniát?
Hiszen csak a Római Birodalom területét akarják visszaállítani.
Azt támogatnád hogy az osztrákok újra elfoglalják Magyarországot? Esetleg a törökök?
Azt támogatnám kérdező, hogy tanulj egy kis történelmet inkább hülye kérdések kiírása helyett!
A Szovjetuniónak mi nem voltunk részei soha, és nem is kérték meg nem is kellett a mi támogatásunk hozzá. Önerőből csinálták a baromságot.
Inkább azon járjon az eszed hogy eleget tanulj a régiek hibájából és ne kövesse el Európa másik fele ugyanazt a baromságot amit a Szovjetúnió területén élők majd 100 évvel ezelőtt - vagyis ne legyen önként és dalolva része mindenki egy újabb diktatórikus, felülről vezérelt, a népeket semmibe vevő és elnyomó nagy birodalomnak.
Lefordítom, hogy megértsd: Az Európai Unió központosítása, a tagállamok vezetéseinek ebben aktív közreműködése, a tagállami jogkörök elvonása, a tagországok szuverenitásának bedarálása és a központosítva eldöntött ideológia diktatórikus kikényszerítése ITT fog elvezetni egy Szovjetunió 2.0 létrehozásához. Az ellen kellene inkább tenned, hogy az uniós tagállamoknak NE segíts egy ilyen diktatúra kialakításához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!