Egyre jobban kezd ellenszenves lenni Zelenszkij. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Játssza az agyát, színészkedik, ítélkezik, hazudozik. Pedig a háború elején még szimpatizáltam vele.2022. máj. 27. 12:20
41/53 anonim válasza:
Ha olyan angy politikus akkor elkerülte volna a háborút is, most emg csak az megy, hogy követel mindenkitől hol fegyvert hol hogy ne vegyenek ezt vagy azt oroszoktól.
42/53 anonim válasza:
Persze tőlünk megveszi az orosz gázt. Napi 8 millió m3-t.
43/53 MDaniel98 válasza:
Biztos, hogy a nagy európai államok vezetői is kezdik unni, hogy állandóan kioktatja őket, de szerintem ettől még támogatni fogják legalább fegyveresen.
44/53 anonim válasza:
Nekem az első pillanattól kezdve k...va ellenszenves ez a g....ci.
45/53 anonim válasza:
Ugyanezt. A kezdetektől ilyen.
46/53 pokina válasza:
Én nem támogatom se őt, se a beteg diktátort
47/53 anonim válasza:
Én nekem szimpatikus Zelenszkij sokkal jobbfejnek tűnik mint Orbán vagy Putyin. Azt nem értem hogy aki nem ért egyet a kérdezővel az miért lesz rögtön lepontozva?
48/53 anonim válasza:
#41 mégis hogyan kerülhette volna el? Úgy hogy Ukrajnát önként átadja az oroszoknak, hogy aztán őt kivégezzég?
49/53 A kérdező kommentje:
#48 ha ezt komolyan kérdezted, akkor egyáltalán nem vagy tisztában mik történtek az elmúlt években Ukrajna és Oroszország között. Zelenszkij is legalább annyira benne van az egész kirobbanásában mint Putyin. Az USA meg csak hab a tortán.
2022. máj. 31. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!