Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyre jobban kezd ellenszenves...

Egyre jobban kezd ellenszenves lenni Zelenszkij. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Játssza az agyát, színészkedik, ítélkezik, hazudozik. Pedig a háború elején még szimpatizáltam vele.

2022. máj. 27. 12:20
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
83%

Öhm, 10es vagyok... itt volt egy törölt válasz, vagy mi?

Merhogy én nem beszéltem oroszokról meg ilyesmiről, de mindneki ezt kéri rajtam számon:D

2022. máj. 27. 13:09
 22/53 anonim ***** válasza:
12%
Nekem is egyre ellenszenvesebb, most nézzétek meg ott van a másik oldalon egy idős halálra készülő kis teleszteroidozott öreg demens bácsika, aki nagy szomorú szemekkel nézi, ahogy az álmát arról, hogy ő lesz a Szovjetunió feltámasztója ez a "drogoskisgörény" tönkreteszi! Úgy sajnálom szegényt, ahogy markolgatja a naaagy asztalt...
2022. máj. 27. 13:11
 23/53 anonim ***** válasza:
77%
Hogy sír a sok kis ukránszopó XD jár a hrivnya :D
2022. máj. 27. 13:11
 24/53 Dzsonszi ***** válasza:
75%
#21 Valószínűleg kitöröltek egyet, én legalábbis a mostani 9esre gondoltam, 10es alatt :D
2022. máj. 27. 13:14
 25/53 anonim ***** válasza:
0%

Patkány a magyar TISZTELET a kivételnek!!!

Amikor ment az ukránok szekere őt istenítettétek most hogy az oroszok állnak győzelemre szidjátok mint a veszett kutyát.

Egyszer bírnátok kitartani valaki mellett...

2022. máj. 27. 13:18
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

" holott lehet, hogy a nő sem volt mindig szent a férfival szemben: hazudott neki, túlsütötte a tofut, elfelejtette befizetni a számlákat, csúnyán nézett rá." - azert ezt folytatnam csak a tortenelmi hitelesseg kedveert - felvonulasokat szervezett a ferfi csaladja ellen, meggyalazta a sirjait, kiirtotta a ferfi csaladjat, neki ment a csalad baratainak mindezt ugy hogy a no csaladja nem hogy szemet hugyt felette, de meg dicsergette is...stb. Itt nem egy tulsutott tofu a legnagyobb bune...

2022. máj. 27. 13:25
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
#26 Bizonyíték Ukrajna bűneire? Ha jól láttam, Dzsonszi valamelyik kérdésnél nyelvtörvény témában már beégette magát, szóval ha lehet, valami mással rukkolj elő vagy legalábbis más forrással.
2022. máj. 27. 13:28
 28/53 Dzsonszi ***** válasza:
96%

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

#27 Erre a beégésre gondolsz ahol fogyatékoskodtok? :D

2022. máj. 27. 13:29
 29/53 anonim ***** válasza:
0%
Igen, igen, köszönöm, hogy előkerested, így másnak már nem kell. Sikerült a nyelvi terror alátámasztására egy olyan cikkel előállnod, aminek a tartalma egyúttal meg is cáfolja a mondandód. Na de hátha a barátod ügyesebb lesz, én meggyőzhető vagyok, engedjétek, hogy tisztán lássak.
2022. máj. 27. 13:33
 30/53 anonim ***** válasza:
93%

https://www.youtube.com/watch?v=kx2Sfj_TJsc

Nem csak ez de tele van hasonlokkal a nett, keress ra.

2022. máj. 27. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!