A PSG focistája, aki nem akart LMBTQ mezt húzni ha nem lenne migráns/fekete hanem mondjuk fehér lenne, már rég kirúgták volna?
Figyelt kérdés
Petry esete idevág....2022. máj. 26. 12:15
11/11 anonim válasza:
2127:) Világíts fel, ilyesmit hol állítottam, mint amit az első mondatodban összehordtál? :)
A per egyébként tudomásom szerint még el sem kezdődött.
De nem is erről írtam, okoska. Arról írtam, hogy nem imidzset (pláne etikai kódexet) rúgott fel, hanem képmutató, jóemberkedó polkorrekt agymenést, ami egyből önellentmondasba is keveredett magával, hiszen észre sem vette, hogy az lmbtq oltárán feláldozta a véleménynyilvánítás szabadságát, ami tudomasom szerint alapjog.
Ha te azt hiszed, hogy pl egy parizsi robbantásra az a precíz reakció, hogy fészbukprofilt színezünk, akkor gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!