Hogyan fog megbírkózni Európa a több millió ukrán cigánnyal meg a magát ukránnak kiadó négerrel, arabbal meg az egyéb népekkel?
Azért némiképp más a szitu, mert most jött pár milla nő meg gyerek, míg a kanok otthon maradtak lövöldözni.
Te láttad már hogy milyen szinten jó csajok az ukrán nők?
Még a menekült kvótàs időszakban írtam ide sokszor hogy simán megoldható lenne a bevándorlás ha szelektált beengedést csinálnanak.
Nők és gyerekek jöhetnek ferfiak álló fa sszal kint maradnak.
Na most ez magatól megvalósult és jönnek tömegesen a szèp fiatal szőke ukrán csajok.
Én is már udvarolok egynek.
A masik lényegi különbség hogy munkamániás állatok.
Úgy nyomják a melót az ukránok mint a gőzgép.
Ezert mindenhol szeretik alkalmazni őket.
De itt magyarorszagon sem vèletlen hogy adott 1 meló.
És a magyar kap erte pl havi 260at, mig az ukrán kap 360at meg még ingyen lakhatast is.
"A nők örülni fognak a sok négernek, arabnak, cigánynak."
Szerintem is. A nők nagyon szeretik, ha erőszakolás előtt jól elverik őket, utána pedig átvágják a torkukat.
5-ös te fullosan defektes vagy.
Munkamániás? Hát nálunk 10-ből 8 csak imitálja, annyit dolgozik csak hogy épp ne legyen elküldve.
kérdésre a válasz sehogy, a mostani válságban saját magunk ellátása se lesz egyszerű.
"Amit mi látunk:" ez page not found :D
de amúgy igen, egyetértek veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!