A románoknak miért háborús bűnösök a nemzeti hőseik?
Sajnos az úgynevezett hivatalos, aktuális politikai trend az egy dolog...
A felszabadulás és a rendszerváltás között Szamuely Tibor megbecsült, hőn szeretett példaképe volt hazánknak számtalan tér, iskola, utca, épület, stb...stb...volt róla elnevezve és állandó téma volt az élete, munkássága, stb...stb...
Ezzel szemben ma?
Ma Szamuely Tibor a magyar történelem egyik legnagyobb gazemberének van beállítva.
Ezen a "pálforduláson" én mindig csak mosolygok hiszen Szemuely Tibor életrajza, munkássága nem változott meg CSAK MÁSOK MONDJÁK MEG, HOGY MI A HIVATALOS SZÉLJÁRÁS!!!!!
Persze az okos emberek tudják, hogy melyik felén vajas a kenyér:-)
Miskolcon a felszabadulás és a rendszerváltás között volt Korvin Ottó utca. A rendszerváltás után AZ ÚJ EMBEREK elkezdték támadni Ottót, hogy ilyen tömeggyilkos volt meg olyan...de azért Miskolcon mindig túlsúlyban vannak a MI embereink. Elhatároztuk, hogy engedve az ÚJ EMBEREKNEK teljesítjük a kívánságukat de azért...úgy, hogy a káposzta is megmaradjon:-)
Átneveztük az utcán Corvin utcává:-)))
És összekacsintottunk:-)
Ezeket bátran merem leírni mert ha egy ÚJ EMBER most olvas és lóhalálában nekimegy a Corvin utcának nem teheti mert 350 évre le van védve.
Szóval...mi is volt a kérdés?:-)
A románoknak miért háborús bűnösök a nemzeti hőseik?
Kinek mi a háborús bűnös és kinek mi a nemzeti hős...
A románok nem bövelkednek nemzeti hősökben,érdemes lenne meghallgatnia egy román történész véleményét.
Most a 18-as aki egyébként a 16-os is úgy csinál, hogy ellentmondjon a 17-esnek tehát megmutatja, hogy igenis megnézik a videót...!
Ügyes:-)))))))))))))))))))))))))
Pedig a kutya sem nézi meg mert a 18-as a 16-os.
#19 Teljesen hülye vagy! #18 vagyok, nem én írtam a #16-os hozzászólást.Nem tűnik fel, hogy nem is ugyanazon a százalékon áll a két felhasználó??
Te egy nagyon ostoba ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!