Putyin miért nem mer háborút indítani Ukrajna ellen?
putin egy bélféreg és Ukrajnában háború dúl
ismételgesd szépen, így operál a kormánypropaganda is a plakátokon
"putin egy bélféreg és Ukrajnában háború dúl
ismételgesd szépen, így operál a kormánypropaganda is a plakátokon"
Dehát nem is erről szól a kérdés... Miért ismételgesse? Mit látsz bele a kérdésbe? Elolvastad egyáltalán?
a kérdés egy flame, úgy csinálni, mintha valami nem lenne - elutasítva a valóságot
ezek nagyon bonyolult intellektuálisan tudományos dolgok, ne vesződj vele, inkább fuss a majomhímlő elől
"a kérdés egy flame, úgy csinálni, mintha valami nem lenne - elutasítva a valóságot
ezek nagyon bonyolult intellektuálisan tudományos dolgok, ne vesződj vele,
Pont ezt mondom cimbora, hogy szerintem te nézed be. A kérdező csak azt kérdezte hogy Putyin miért nem vállalja már be végre hogy háborúnak nevezi a háborút. Kicsit hülye a megfogalmazás de a lényeg átjön(többieknek sikerült) , hacsak nem direkt kötekedni akarsz.
" intellektuálisan tudományos"
Ilyen meg nincsen. :D Vagy intellektuális vagy tudományos.
De fűzzél még bele pár számodra nagyon menőnek tűnő szófordulatot és akkor még okosabbnak fogsz tűnni.
"inkább fuss a majomhímlő elől"
Én még nem halottam róla, nem vagyok hajlandó rákattintani ilyen szarságokra az elmúlt években. És nem is érdekel.
gyorsan összefoglalom! A majomhimlő a fideszesek között terjed. Valahogyan, a brit tudósok még nem tudták laboratóriumi úton tisztázni - az analfabéta oroszbarát krumpliszavazók vérlemezkéihez kapcsolódik csak.
A "Kicsit hülye a megfogalmazás" azért tűnik annak, mert buta a kérdező és ez egy flame. Neked azért nem jön át, mert a veszélyeztetettek közé tartozol, szóval aggodalmam nem hiábavaló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!