Nem azt mondták a feministák, hogy a nők mindenben egyenrangúak a férfiakkal?
Figyelt kérdés
Most meg mensi alatt szabadságot akarnak. Nem is értem. Eddig az ment, hogy ők karriert akarnak, munkát akarnak, hogy ne kelljen a gonosz férfiaktól függeniük, most meg hirtelen mégse olyan egyenrangúak?
2022. máj. 21. 22:14
1/34 anonim válasza:
Figyelj, egyenlőség van. Ha te is elkezdesz menstruálni, te is mehetsz haza szenvedni.
2/34 anonim válasza:
Tök mind1, az lesz, amit a nők akarnak mert a férfiak élete semmit sem ér igazából, ha biológiailag nézzük, szóval csak a biológiai természeti törvény érvényesül megint ezzel.
3/34 A kérdező kommentje:
#1: És az miben egyenlőség, hogy azt akarják elérni, hogy fizetett szabit kapjanak, akármennyit egy hónapban, a gonosz férfi meg robotoljon minden nap?
2022. máj. 21. 22:22
4/34 anonim válasza:
Kérdező, eddig a férfiakért harcoltak, mert sikerült, megkaptátok, a férfiak is szülhetnek.
Most akkor sajnálod a nőktől a mestruálós szabit?
Mond hogy harcoljanak azért, hogy a férfiak is kaphassanak menstruációs szabadságot akárhányszor csak menstruálnak!
5/34 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ellene, kapjanak menstruációs szabit (mondjuk nem akárhány napot), csak akkor mostantól egyetlen feminista se mondja azt, hogy a nők ugyanarra képesek, mint a férfiak.
2022. máj. 21. 22:29
6/34 anonim válasza:
Mondd azt, hogy nő vagy és mehetsz menstruációs szabadságra te is. Elnézve a feleségem első 2 napját a ciklusa kezdetén azon is csodálkozom, hogy nem megy táppénzre.
8/34 anonim válasza:
"Én nem vagyok ellene, kapjanak menstruációs szabit (mondjuk nem akárhány napot), csak akkor mostantól egyetlen feminista se mondja azt, hogy a nők ugyanarra képesek, mint a férfiak."
Ezt senki sem állította. Ilyen hisztire például nő biztosan nem képes.
9/34 A kérdező kommentje:
#8: Dehogy nem. Mindig az állítólagos diszkrimináció ellen küzdenek a feministák, közben meg a nők előbb mennek nyugdíjba, tovább élnek, most meg még fizetett szabadságot is kapnak a menstruációra. Nincs ezzel baj, én megértem, hogy a nők eredendően gyengébbek, a menstruáció is rossz, én fejfájós ember vagyok, tudom mennyire tönkre teszi az az ember napját, még koncentrálni se tud tőle, csak akkor tegyük tisztába, hogy egy nő kevesebbre képes, mint egy férfi. Ez így korrekt.
2022. máj. 21. 22:35
10/34 anonim válasza:
9es, és te hány gyereket tudsz szülni? Az eu szerint már szabad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!