Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van még esélye Oroszországnak...

Van még esélye Oroszországnak megnyernie az ukrán háborút vagy már csak a zavarosban halásznak?

Figyelt kérdés

Győzelem alatt szerintem már azt is érteni lehetne, ha eltudnák foglalni Novorossziját és stabilizálni (értsd: nem tudnák bombázni és támadni az ukránok többet) ill. beolvasztani Oroszországba.

[link]

Pedig érzésem szerint ez is sci-fi kategória (hát még az előzetes Kijev elfoglalás és bábállam ültetés...).

Ukrajnának van most egy feneketlen aranybányája Dagobert bácsi végtelen vagyonával (NATO) és gyakorlatilag úgy kapja a fegyvereket, mint videojátékban az infinite ammo/weapon cheat kódot beírva.

Esélyük sincs az oroszoknak viszont fura, hogy mégis erőltetik. Lehet ők tudnak azért még valamit és bíznak magukban és érzik, hogy így is meglehet nekik?

2022. máj. 21. 19:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
22%
Remélhetőleg nincs
2022. máj. 21. 19:25
 2/23 anonim ***** válasza:
19%
Persze van esélye, de a legjobb az lett volna ha el se kezdi ezt a háborút, nagyon csalódtam az oroszokban.
2022. máj. 21. 19:25
 3/23 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem Luhanszk, Donyeck, Zaporizzsja(Dnyeper alatt terület) és Herszon megyék fognak menni a levesbe ukrán részről. Ez kisebb mint amit te kijelöltél mint esetleges cél de nem sokkal.

[link] még kb. a Donbasz közepe kéne nekik.

Azért a bábkormányos részre se vegyél még mérget, mert ha lesz egy béketárgyalás és az ukránoknak le kell mondani területekről, meg kiderül hogy hány tízezer katonát küldtek a halálba akkor nem tudom majd mennyire lesz még mindig hazafias hangulatban az ukrán nép.

De amúgy ez nekem is fura, hogy nem küldenek további katonákat, lehet valamilyen szinten kifárasztásra játszanak hogy ezzel gyengítsék meg az ukránokat. (bár azért remélem nem, mert akkor így akár még a negyedik negyedévben is lehet háború)

2022. máj. 21. 19:27
 4/23 anonim ***** válasza:
39%

"Van még esélye Oroszországnak megnyernie az ukrán háborút vagy már csak a zavarosban halásznak?"

- Nem sok. Amit te értesz a győzelem alatt, arra elég kevés esélyük van.

"Lehet ők tudnak azért még valamit és bíznak magukban és érzik, hogy így is meglehet nekik?"

- Nem tudnak azok francot se. Putyin egy olyan pontot vár, amikor nem túl nagy arcvesztéssel ki tud lépni a harcokból, vagy ha ilyen nem lesz, akkor bukásig nyomja.

2022. máj. 21. 19:31
 5/23 meszike91 ***** válasza:
17%
Lehet hogy területi nyereséggel fogják lezárni, de ennek már most olyan ára van, hogy biztosan nem fogja megérni.
2022. máj. 21. 19:36
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Az oroszok még csak nem is mozgósítottak, de már a háború végéről beszélnek a népek. Kb olyan ez, mintha a szovjeteket írták volna le azok alapján, amit a németektől kaptak a Barbarossa első 3 hónapjában.
2022. máj. 21. 19:37
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

Mindig meglepődöm azon, hogy emberek mennyire képesek elhinni a propagandát és mennyire nem gondolkodnak.

Mi lenne ha ránéznétek a térképre és megnéznétek hogy állnak az ukránok valójában?

Az oroszok nyerik a háborút. pont. Ez soha nem volt kérdés. Csak az a kérdés, hogy ennek mennyi áldozata lesz.

2022. máj. 21. 19:42
 8/23 meszike91 ***** válasza:
29%

19:42

A térképre nézve az offenzíva megakadása látszik. A nyugati fegyverszállítmányok pedig folyamatosan jönnek.

2022. máj. 21. 19:48
 9/23 anonim ***** válasza:
37%
7es hát én most megnéztem a térképet és az oroszok elég rosszul állnak
2022. máj. 21. 19:51
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
8as, tehát ha levágom a karod, akkor igazából nyerésre állsz, mert közben jön a mentő?
2022. máj. 21. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!