Ki lehet az oka a háborús helyzetnek?
8-as hagyjad már ezt a gyíkember dumát, ezen már túlhaladt a világ, magadat égeted csak😄. Már annyit mondtátok ezt a gyíkembert, hogy nem éri már el a célját, tehát nem teszi nevetségessé azt a hozzászólást, amelyikre céloznak vele. Ezt azért írom ilyen részletesen le neked, mert látom, hogy szükség van rá.
Az orosz listát szeretném megnézni, bevallom nem láttam még, ezért ebben a kérdésben nem tudok állást foglalni. Megköszönnék egy linket.
7#
Egyértelműen a Soros meg hát, Bruxelles. Nem?
Én legalábbis ezt tanultam az M1 híradóból, a többi idióta barommal együtt.
"hagyjad már ezt a gyíkember dumát, ezen már túlhaladt a világ"
Ok, van benne valami. Csak már kivagyok attól, ahogy mindenki olyan okosnak hiszi magát, hogy ő aztán átlát a szitán, és jól megmondja, hogy ki irányít kit a háttérből. De ok, vettem: gyíkember lejárt.
Orosz háborús lista: [link]
"NATO nak érdeke, hogy Oroszország legyengüljön, szóval az is kiprovokálta a terjeszkedésével."
Tudtad-e, hogyan "terjeszkedik" a NATO? Önként jelentkeznek bele országok. Errefelé tudod, miért? Mert félnek Oroszországtól.
"hiszen az az ország az egyetlen, aki nyer(het) ezzel a háborúval"
Oroszország miért kezd olyan háborúba, ami mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak Amerika nyerhet rajta?
"Mindkét világégésnek a haszonélvezője volt. Mások nyomorán gazdagodott meg."
Tudod, ki volt még haszonélvezője? Oroszország - csak akkor Szovjetúnió néven. Bizony, mások nyomorán hízott nagyra a Szovjetúnió is. Szerintem Magyarországon nem kell ezt részletezni.
"Most is ez a célja, valamint hogy kipróbálja élesben az új fegyvereit."
És milyen új fegyvert próbált ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!