Orbánnak dolgokat ígért az unió, hogy a haborúskodásba vigye az országot? Ellenáll vagy sikerül megvenni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 13:06
11/12 anonim válasza:
Kit érdekel ez a konspirációs hülyeség inkább azon gondolkodnál mi lesz majd itt ha megszűnnek a mesterségesen lejjebb nyomott árak és minden felmegy a fenébe, engem jobban aggaszt ez mint a te baromságaid egyébként meg az Oroszok megmondták hogy nem állnak háborúban a NATOval ( aminek mi is tagjai vagyunk csak megsúgom, szóval ha csak egy NATO ország is belekeveredne akkor minden másik is alapból, értelmetlen tehát hogy igérjenek neki bármit is, ha akarná a NATO már rég benne lennénk mi is a háborúban nem kell ehhez Orbán Viktor semmilyen döntése) és folyamatosan beszél az orosz és amerikai védelmi miniszter a kubai válság óta létrehozott forródróton szóval nem is értem hogy találtál ki ilyeneket, inkább tájékozódj kicsit.
12/12 MDaniel98 válasza:
A kérdés szerintem inkább az, hogy tudnak-e neki olyat ígérni ami miatt hajlandó lenne megszavazni a 6. szankciós csomagot, vagy sem. A háborúba a NATO országok jelenleg csak fegyverszállításokkal és egyéb anyagok szállításával szólnak bele, fegyveresen szerencsére nem és nem is hiszem, hogy Viktoréknak egy háború hiányzik, amikor a következő 4 évre csak most kaptak felhatalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!