Csak szerintem kellene megvétózni Finnország meg Svédország NATO csatlakozását?
Figyelt kérdés
Nem kell nekik a NATO eddig megvoltak nélküle jók lesznek továbbra is a NATO nélkül.2022. máj. 16. 10:35
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Katonailag nagyon erős és tapasztalt országokról beszélünk. Csak jól járunk vele mi, egy NATO tagállam lakosai. A Grippeneket is olcsóbban kaphatjuk például. Mi ezzel a gond?
13/17 A kérdező kommentje:
#1 NEM vagyok Fideszes nem kell előítéleteket hoznod.
#4 köszi hogy megmondtad neki pacsi
2022. máj. 16. 12:15
15/17 MDaniel98 válasza:
Jelenleg ezt nem lenne túl bölcs megtenni, véleményem szerint.
16/17 anonim válasza:
8-as lehet hogy a Nyugati Fény még nem értesült róla, de Erdogan egyelőre eléggé kitart a vétó mellett...
Ja amúgy a 7-es vagyok és a sok atlantista labanc nyugodtan lepontozhatja ezt a hozzászólásomat is, az arányom így is jó. XD
17/17 A kérdező kommentje:
#16 mit takar az hogy atlantista? :D
2022. máj. 19. 00:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!