Greta Thunberg kisasszony miért nem hőzöng sátáni hangon, hogy: How dare you to use shale gas!!! ??
Figyelt kérdés
Azaz Hogy merészeltek palagázt használni!?2022. máj. 15. 22:43
11/15 felkelhetetle válasza:
A kicsi Grétát most becsukták a szekrénybe, most nincs rá szükség, majd ha megint szükség van környezetvédelemnek álcázott politikai akcióira, akkor majd leporolják és bevetik megint.
Ha normális világban élnénk, akkor Gréta szülei már rég börtönben lennének mert haszonszerzésre használják az egyértelműen mentálisan labilis lányukat.
12/15 anonim válasza:
#9:
Azon kívül hogy a kérdező a hibás angoljával akar felvágni, semmi egyéb
13/15 anonim válasza:
A lenullázás önmagáért beszél... Én már csak egy kávét kérek!
14/15 MDaniel98 válasza:
Szerintem az elmúlt 1 évben Greta is sokat vesztett a népszerűségéből, de elsősorban most sokkal kevésbé releváns lett, szerintem idő kérdése, és el fogják felejteni.
15/15 anonim válasza:
Gréta arra a sorsra fog jutni, mint itthon a "trágárka".
Amint nem kell, megy a süllyesztőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!