Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez a Greta Thunberg valójában...

Ez a Greta Thunberg valójában egy bábu, akit valamilyen célra használnak valakik?

Figyelt kérdés
Azzal védik, hogy autista, de mint tudjuk manapság minden pszichopata annak vallja magát, hogy a legmocskosabb dolgait is elnézzék neki.
2022. máj. 14. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkoriban még gyerekcipőben volt az internet, nem volt se youtube, vagyis volt, egy influencerkedés nem volt divat, meg nem volt insta, meg tiktok és társai... mondjuk én amúgy se voltam ez, meg Kelet-Magyarországon éltem egy kisvárosban, így eleve ott minden furcsaságnak számított, furcsaság volt az is, hogy a szüleim későn vállaltak engem 3 bátyám után, furcsaság volt, hogy apám lengyel állampolgár volt, furcsaság volt, hogy azért én mertem kérdezni...de én minden furcsaságomból előnyt kovácsoltam.... a tudósaink se voltak hétköznapi emberek...
2022. máj. 15. 09:28
 12/16 A kérdező kommentje:
#8: How dare you?
2022. máj. 15. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az autizmus nem pszichopátia.

Egyébként pedig Grétácska békepárti.

2022. máj. 15. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy képzelnek a magyarok többsége az autizmust-sperktum zavarban szenvedő enyhéb tünetű társadalomba beilleszkedni képes asperger-szindromásokat, mint azok az emberek akik cselekvést kizáró gyámságra szorulnak rá, holott nem.... Van pár aspergeres ismerősöm, és ők tökéletesen dolgoznak, párkapcsolatban élnek, vannak furcsaságaik, de nem élnek szüleiikkel, teljes mértékben önálló felnőtt életvitelt élnek....
2022. máj. 15. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyébként olyan sztereotípiák élnek a magyarok fejében...

Ha valaki skizofrén az közveszélyes elmebeteg... Borderlineról is ezt gondoljuk, a Biporális vagy Mániás Depresszioról szintén...

A diszgráfiát nem vesszük komolyan, Diszkalkuliát sem, a diszlexiát sem....

Ha valaki Aspergeres azt biztos a szülei gondozzák....

2022. máj. 15. 18:44
 16/16 MDaniel98 ***** válasza:
Az mindenesetre érdekes, hogy bármilyen végzettség nélkül oda került ahova, nyilván nem annyira jelentős személy, mint aminek be akarják állítani, így bennem is felmerült már a gyanú, hogy csak egy eszköz nála jóval nagyobb befolyású emberek kezében.
2022. máj. 16. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!