Az lehet, hogy Putyin is csak egy bábu a sakktáblán és őt is a Háttérhatalom irányítja?
Arra gondolok, hogy Putyint is a szabadkőművesek, Illuminátusok pénzelik. A 100 leggazdagabb család pénze és hatalma nélkül kb senki sem kerülne hatalomra a világon, ők élet és halál urai.
Hogyhogy nem buktatták meg még eddig Putyint? Na erre adjon nekem választ valaki! Ugyanazok juttatták hatalomra Putyint, Hitlert, Sztálint és Kim Dzsong Unt is. A minden ország felett álló pénzügyi körök és érdekcsoportok, szabadkőművesek. Akik röhögnek a színfalak mögött.
Amúgy elmondanád, hogy a szabadkőművesek filozófiájában hol szerepel a háború?
Mert a tagjai általában értelmiségi, felvilágosult emberek.
Azt tudom, hogy Hitler náci propagandája erősen próbálta lejáratni őket, de nem gondoltam volna, hogy ez évtizedekig így megragad.
Mármint az, hogy egy háttérhatalom nélkül ezek nem történhetnek meg? Az ember nem érinthetetlen.
Lesznek még bőven járványok és talán háborúk is. A háborúkat sokkal könnyebben el lehetne kerülni. A mikroorganizmusokkal sajna nem lehet tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!