Az lehet, hogy Putyin is csak egy bábu a sakktáblán és őt is a Háttérhatalom irányítja?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy Putyint is a szabadkőművesek, Illuminátusok pénzelik. A 100 leggazdagabb család pénze és hatalma nélkül kb senki sem kerülne hatalomra a világon, ők élet és halál urai.
Hogyhogy nem buktatták meg még eddig Putyint? Na erre adjon nekem választ valaki! Ugyanazok juttatták hatalomra Putyint, Hitlert, Sztálint és Kim Dzsong Unt is. A minden ország felett álló pénzügyi körök és érdekcsoportok, szabadkőművesek. Akik röhögnek a színfalak mögött.
2022. febr. 25. 18:00
12/20 A kérdező kommentje:
Nem provokálni akarok, csak dühöngeni tudnék, hogy valakik ezt előre kitervelték és most röhögnek a színfalak mögött. Nem volt elég már a háborúkból?
2022. febr. 25. 18:21
13/20 A kérdező kommentje:
Megnyugtatok mindenkit, ez az utolsó orosz-ukrán kérdésem, de ezt ki kellett írnom magamból. Akkor Háttérhatalom nem létezik szerintetek? NEM akarok provokálni, ha valaki annak venné.
2022. febr. 25. 18:25
14/20 A kérdező kommentje:
Mindegy, bocsánat akkor, hogy kiírtam a kérdést, töröljétek!
2022. febr. 25. 18:37
15/20 anonim válasza:
Ha lenne olyan, hogy háttérhatalom, akkor akár még igaz is lehetne
16/20 A kérdező kommentje:
Uhhh, hát jó gáz vagyok.. Na mindegy...
2022. febr. 25. 18:47
17/20 A kérdező kommentje:
A szavazás állása alapján ez életem legrosszabb, leghülyébb és legszánalmasabb kérdése. Én kérek Elnézést Mindenkitől. Hát ez a kérdésem elszállt, mint sunyi galambfing a levegőben....
2022. febr. 25. 19:13
18/20 anonim válasza:
Putyint emberek tízezrei védik, szinte mire egy átlag orosznak megfordul a fejében az ötlet, már jön érte a fekete autó.
19/20 anonim válasza:
Putyin max egy hasznos idióta a Háttérhatalomnak, akit lehet jól gyűlölni (kb mint Hitlert vagy Sztálint annak idején...)
20/20 anonim válasza:
Nemhiszem hogy létezik háttérhatalom az orosz ukrán eset elég jól bizonyítja az ellenkezőjét, hiszen egyrészt ezzel a háborúval senki nem jár jól mert a gazdasági szankciók nemcsak Oroszországot sújtják, hanem a NATO-t is aki kiszabta őket, csak valamit muszáj volt lépniük azért mégsem hagyhatják hogy bárki kedve szerint Európában elkezdjen háborúsat játszani, közvetve pedig az egész világot sújtani fogja mert ha egy NATO országnak rossz lesz az rossz lesz az ő piaci partnereinek cégeknek stb és kb minden ország benne van a nemzetközi kereskedelemben szóval már ebből a szempontból sincsen olyan aki jól jár, márpedig ha lenne egy háttérhatalom akkor úgy kéne a háborúkat kirobbantani hogy valaki mindenképpen jól járjon de itt mint írtam közvetve a világ össze országa cége vállalata szívni fog, márpedig valahonnan a háttérhatalom emberi is jöttek. A második dolog, hogy Putyin befenyített az atom bombával amit ha netán ledobna és menne a válasz rá és elkezdődne a nukleáris háború az szinte kiirtaná az emberiséget ami szintén nemhiszem hogy egy háttérhatalom érdeke lenne, hiszen ha vége az világ nagy részének vége a gazdaságnak is ahonnan ezek az emberek a mérhetetlen hatalmukat és vagyonukat szerezték. Itt szimplán arról van szó hogy bolond emberek bolond dolgokat csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!