Az Oroszok esetleg Magyarországra is jöhetnek majd felszabadítani minket es "náciatlanítani"?
Tessék:
Возьмите свой цветной телевизор и не пропустите Nutellat.
Нет, это не ванная... это биде.
"az ország nagy része be van hülyítve és az oroszoknak szurkol"
Félre tetszik érteni, mi annak szurkolunk, hogy mielőbb béke legyen! Sajnos ennek csak egy módja van, ha az oroszok győznek mihamarabb. Minden egyéb lehetőség hosszú globális viszályt szül. Még az is, ha netán az oroszok beismernék a vereségüket és visszavonulnának (de ez nem fog megtörténni, előbb borítják lángba a világot, nincs vesztenivalójuk).
A behülyítésről meg annyit, hogy a lipsik meg egy gyönyörűséges csillogó csillámos szaloncukor papírba csomagolt agresszív darab kakinak szurkolnak... Putyin legalább nem próbálja magát elrejteni, tudjuk, hogy egy darab kaki. Mindenki tudja. De a kedves Zelenszkij, meg a bandája, báránybőrbe bújtatott farkasok. És ha nem tudod, hogy miért mondom ezt, akkor nincs is értelme tovább magyarázni neked, veszett abszolút ügy vagy...
14: Szép új világ ha az lesz, hogy az agresszornak azért kell "engedni", mert akkor hamar jön a béke. Ilyen gondolatmenetet követve, ha majd a lengyelekhez vagy akár hozzánk akar benyomulni, akkor a legjobb a vörös szőnyeget leteríteni eléjük és akkor nincs vérontás. De jól gondolom nem?
Ha igen, akkor hol a határ? Meddig kell a "béke" nevében Oroszországnak engedni? Ukrjna még belefér? Esetleg még Moldova? Esetleg később Lettország? Hol a határ?
Az a baj, hogy valszeg Putyin is erre gondolt/gondol. Ki akarná megadályozni Őt, ki vállalna egy hosszú konfliktust.
Persze értem NATO tagok vagyunk. De az csak egy formális szervezet. Nem dől össze a világ "szerződésszegés" miatt... Max a szervezet tépázódik meg.
És a NATO is gondolkodhat úgy mint ahogy fentebb írtam:
Szarik a kis tagországok megmentésére, nem vállal be nagyobb vérontást, netán nukleáris világégést. Persze NATO 5-ös cikkely mindenki fújja. Na és? Az csak egy papír, egy egyezség. Fel rehet rúgni, max megroggyan a szövetségbe vetett bizalom. És nem is lenne logikátlan lépés, mertez még mindig kisebb áldozat mint 1-2 millárd ember pusztulása.
Ne legyen ilyen, de kíváncsi lennék hogy az USA (vagy UK/DE/FR) bevállalná-e hogy nagyvárosait esteleg elhamvassza pár tucat/száz orosz nukleáris töltet, csak hogy megmentsen minket. Szerintem nem... Mert ezzel mindenki roszabbul járna, mint ha csak egyszerűen pár volt KGST ország beolvad az Orosz Föderációba.
De nézhetjük másképp is:
Például ellenezzük az olaj embargót, pustán azért mert nem akarunk áldozatot hozni. Mondhatnánk csúnyán: "önös érdekből". Ha mi így döntünk, akkor miért várnánk el másoktól sokkal nagyobb önfeláldozást? Például hogy az USA kockáztassa a nagyvárosai elporladását egy Magyarország nevű picike ország miatt? Ne használjunk már kettős mércét. És másoktól olyat várjunk el, amit magunk sem teszünk meg :D :D :D
De majd kiderül hol lesz a vége... Már akinek kiderül, sajnos sokaknak már most sem fog... :(
"mert nem lennénk NATO tagországok"
Ukrajnát nem azért támadták meg, mert nem NATO tagországok. Azért támadták meg, mert régebben orosz terület volt, és bőven adtak ürügyet (remélem tudod mi az ok és az ürügy között a különbség) a támadásra.
Magyarország teljesen más tészta. Geopolitikailag ég és föld a különbség, nem lehet párhuzamosítani.
"meg ez a végén veszett abszolút ügy vagy xdd"
Valami sokkal csúnyább dolog volt ott, ezért újra lett szerkesztve a mondat, de nem eléggé. Ez van, emberek vagyunk, hibázunk. Gondolom így is megértetted, de azért segítek: "abszolút veszett ügy vagy!". xDDDD (omg, ez az xd a fiatal pávák védjegye, miért nem írtad inkább a végére hogy: "Béluska 16")!
"gondolkodni meg tájékozódni aztán gyere kioktatni engem"
Mint írtam, nem ez volt a szándék, hiszen abszolút veszett ügy vagy! Nincs értelme érvelni! Előbb neked kellene tájékozódni a hős Zelenszkij-ről és a komédiás társulatáról, mielőtt elkezded nyelvvel az ánuszát kényeztetni. Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg független hírforrást találni, vagy mindkét oldalt megismerni és a kettőt átlagolni, na az lesz kb az igazság. Ebben a háborúban az egyik kutya másik eb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!