Nem paradoxon hogy Putin béke miatt indított háborút?
A Putyin imádók szerint nem. Bár még tegnapig nem is háború volt, hanem különleges katonai hadművelet.
De a szlovákiai leleplezések nyomán az emberek már 500 euróért hajlamosak elárulni a hazájukat és Európát és ennyiért már akármekkora ökörséget összehazudoznak.
A megelőző csapás egy ismert és logikus taktika...de azért ilyen izzadságszagú nyögvenyelős kamu indokoknál azért több szokott kelleni hozzá.
Valaki számolta, hogy ez már hányadik verziója, hogy miért kellett megtámadni Ukrajnát?
4# Áhh, megelőztél én is ezt akartam írni:)
Egyébként én úgy gondolom, hogy főleg a befolyási övezetének megőrzéséért indított Putyin háborút.
„Ebben a világban, bárhol is van fény, vannak árnyékok is. Amíg létezik a nyertesek fogalma, léteznie kell veszteseknek is. A béke fenntartásának önző vágya háborúkat okoz, és gyűlölet születik a szeretet védelmében. Az ember a békére törekszik, ugyanakkor háborúra vágyik. Ez a két birodalom tartozik kizárólag az emberhez. A békére gondolni, miközben vér folyik, csak az emberek tehetik meg. Ugyanannak az éremnek a két oldala"
Uciha Madara
És akkor visszajutottunk oda, hogy pontosan mire is készült Ukrajna?
Mi volt az igazi ok a háborúra?
Mert amit az oroszok kiizzadtak casus belliként az mind hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!