Ön szerint mi fog történni május 9.-én,az orosz győzelem napján?
Figyelt kérdés
Mindenki azt találgatja mi fog történni május 9-én,az orosz katonai ünnepen.
Ön szerint mi fog történni?
#hadsereg #Oroszország #Kárpátalja #atomháború #Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin #különleges katonai művelet
2022. máj. 7. 00:31
11/23 anonim válasza:
Putyin átnevezi magát Győzikére, hogy ilyenkor legyen a névnapja.
12/23 anonim válasza:
Ruszki hadsereg elég rossz kedvű lesz, hogy ott csépeltetik magukat ahelyett h otthon parádéznának.
13/23 anonim válasza:
Felkelek, bemegyek dolgozni, hazajövök, elvégzem a legszükségesebb házimunkákat és lefekszem aludni. Ez is olyan lesz, mint a többi hétfő, a problémáim már a háború előtt is megvoltak.
14/23 anonim válasza:
Más: Putyin végre elpatkol, véget ér a háború
15/23 anonim válasza:
#14: A próféta szóljon belőled!
16/23 anonim válasza:
Szerintem az ünnepség csendes háború ellenes tüntetéssé változik aki egyre hangosabb lesz majd az orosz katonákkal belelövetnek a fegyvertelen tüntetőkbe mint ahogyan ezt abban az országban kezelni szokás.
És természetesen bejelenti a gáz fegyvert ami egyszerre sül el kétfelé. Nálunk az lesz a gáz ha nincs gáz náluk meg az ha nincs ki megveszi.
17/23 anonim válasza:
14, ha Putyin holnap meghal, az szerinted meddig vetne véget a harcoknak?
5 percen belül lenne egy ügyvezető elnökcár diktátor mondjuk Dimitri Medvedev
18/23 MDaniel98 válasza:
Azt biztosan tudom mi nem lesz: vége a háborúnak.
19/23 anonim válasza:
#14. Lehet, hogy igazad lesz.
20/23 anonim válasza:
Na, de ha Putyin feldobja a bakérót, akkor vajon ki fogja követni a hatalmi láncolatban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!