Az ukránok tényleg csináltak népirtást vagy ezt Putyin csak kitalálta?
Igazából olyan durva háborúspropaganda megy mind a két oldalon, hogy szinte lehetetlenség megmondani, hogy mi igaz és mi nem.
Majd valószínűleg szokás szerint a győztes félnek lesz ,,igaza", ahogyan eddig is volt a történelemben.
3
És mit tekintesz a háború előtti időszaknak? Kelet-Ukrajnában kb a 90'es évek óta nincs béke.
Volt háború, abban sokan meghalta. Ukránok oroszok vegyesen, Ukrán hadsereg és legalább annyira szakadár/orosz katonai akcióktól.
Ezen felül volt Putyin állítása hogy találtak tömegsírokat.
Ezzel az egyetlen gond, hogy 8 évvel később, a saját maguk álltal megszállt területen találták őket. Szerinted csak úgy spontán most akadtak bele? Azóta se találkoztam egyetlen képpl se vagy semmi bizonyítékkal róla, pedig az még műholdról is látszana... Szerintem csak kellett mondani valamit hogy miért kell lerohanni Ukrajnát. Persze ha valaki lát bizonyítékot, akkor érdemes belinkelni.
Igazából ha megnézitek hogyan beszéltek az ottélő magyarokról, akik ,,ukrajna" lakosságához képest tényleg csak homokszemek, akkor én nem vetném el azt a lehetőséget, hogy voltak ott disznóságok, elvégre az orosz kisebbségek tényleg veszélyt jelentettek ,,ukrajna" területi integritására, hiszen sok területen többségben vannak.
Pl az azov-légióról, simán eltudnám képzelni, hogy tettek ilyesmit, hiszen tőlük nem áll távol a nácizmus, az hogy az azov-légió náci ideológiákat követ, az ma már nem vita tárgya, hiszen megdönthetetlen bizonyítékok vannak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!