Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy nukleáris csapásmérést szimulált az orosz hadsereg?

Figyelt kérdés

Az orosz hadsereg a nukleáris csapásmérést,majd a sugárszennyezett terület elfoglalását gyakorolta kalinyingrád területén.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. máj. 5. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Erőfitogtatás a Nyugatnak, vegyék le a kezüket Ukrajnáról.
2022. máj. 5. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Megmutatták hogy van atomjuk
2022. máj. 5. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, háború közben teljesen normális dolog mindenféle potenciális harci helyzetre felkészülni.
2022. máj. 5. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Putyin nem fitogtat, ezt már a legelején a csapatösszevonásoknál megtanulhattuk volna..
2022. máj. 5. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

A németek helyében - csak úgy játszásiból - visszakérném Königsberget. A német lovagrend alapította a 13. században és egészen a 2. világháború végéig a németeké volt.

Attól, hogy a szovjetek a német lakossságot jogtalanul internálták az NDK-ba, és betelepítették oroszokkal, az még nem orosz terület.

2022. máj. 5. 11:35
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
F@szméregetés.
2022. máj. 5. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
biztos h lefog dobni egy atombombát,olyan okosak vagytok...gondolom ti mondtátok amikor még csak állomásozott a hadsereggel,hohgy nem fogja megtámadni ukrajnát.nyugodjatok bele nem fog veszíteni ha kell elpusztítja a világot ebben is nyugodtak lehettek.ennyi
2022. máj. 5. 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
7es vagyok lehet nyugodtan lepontozni...tudom fáj az igazság
2022. máj. 5. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn kiderül, jó lesz a légmozgást figyelni, nehogy idefújja a sok nukleáris szennyt. Bumm lesz szerintem, a kérdés hogy mekkora. Putyin nem akar sugárszennyezett területet, mert azon a hadserege is bepusztulna, ahogy a sok katonája kórházban kötött most ki, ahogy felverték a port csernobilnál.
2022. máj. 5. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem kértem, hogy kérdezd meg a véleményem.
2022. máj. 6. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!