Putyin lenne olyan kedves, hogy visszaadná Magyarországnak a zöld területeket?
15
Mert a miénk volt, de ellopták tőlünk az imperialisták.
15
Viccet félretéve, nézd meg Kárpátalja domborzati térképét és választ kapsz a kérdésedre. Stratégiai szempontból szükségünk van rá, hiszen tökéletesen védhető területről beszélünk.
Egyébként abban igazad van, hogy aránylag nem sok magyar él Kárpátalján, viszont nem sok ukrán sem, szerintem senkisem utasítana ott vissza egy EU-s állampolgárságot, amilyen színvonalon tartják az ottani szerencsétlen embereket.
22:05: és most azt várod, hogy egy másik agresszív imperialista birodalom (ami egyszer már magához csatolta a II. Világháború után) majd visszaadja. (Miközben akármilyen agresszív, még arra sincs esélye, hogy túljusson Kelet-Ukrajnán.)
Én komolyan nem értem az ilyenek gondolkodásmódját.
18 Normális ember valóban nem várja el, az oroszoktól, hogy ,,visszaadják", viszont ha jó időben kapcsolunk, amikor az ukrán hadsereg harmatgyenge lesz, akkor lényegében kockázat nélkül bevonulhatunk, ehhez nyilván kell egy tökös vezető, aki nem k*rja el a dolgokat úgy mint a 90'es években.
azt ezért vedd figyelemben, hogy a lengyeleknek és a románoknak is van bőven területi igényük Ukrajna felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!