Jól látom, hogy a magyarok nagy része Putyinnal szimpatizál?
Sok mindenki elhitte hogy:
-Nyelvtőrvény miatt, az ukránok ge.ik, összes haljon meg
-Csak az Ukránok tehetnek arrol, hogy az Oroszok megtámadték őket
-az Ukránok halomra őlték az oroszokat
...stb stb
Ez megy minden propaganda TVn és interneten, hát persze hogy az oroszok a jófiuk
Igen, szerintem vagy 70%a.
Sok helyen olvasom ,megérdemelték, nácik vannak, meg a többi.
Amikor szétbombázott házak tulajdonosával készített interjút 444, Telex interjút akkor is szinte minden harmadik hozzászólás megérdemelték, húzogatták a medve bajszát stb.
Az egyik fideszes képviselő kiírta ruszkik haza, erre a legtöbb fideszes szétszedte erre az emberre nem szavazok, le kéne mondattni.
Az ukránok igaz bűnösek, kisebbségeiket elnyomták, de mégse érdemelnek egy háborút. Elhitette a magyar társadalommal a média, így mi csak annyit mondunk jól teszik, örüljünk neki, legalább rendet tesznek.
Nem tudom ,ha a magyarokat támadták volna a Románok, elfoglalták volna a Tiszántúlt, fosztogatnának a területen, rabolnának, akkor a magyar mit mondanának a világnak ,világ ne szólj bele ez a mi ügyünk. Hát valószínű mi is az egész világtól kérnénk segítséget.
Én szégyellem ilyenkor magyar vagyok, mert egy tömeggyilkos Putyint támogatni egy háborúban bűn. Ez a tipikus áldozathibáztatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!