Nem érett meg a leváltásra az az elnök, aki agyilag ennyire zokni?
Értem én, hogy mindenkinek van rossz napja, meg nyelvbotlása, de az USA elnökével szemben nem magasabb az elvárás, mint az átlagemberrel szemben?

ő legalább nem fenyegeti atommal a világot
inkább legyen demens az elnök, mint full pszicho

Azt kell hogy mondjam igazad van.
Valójában rengetegen aládolgoznak tehát inkább kőzszereplőkent lehetne számba venni.Elvileg döntesi joga van,habár kétlem hogy ezt a színfalak mögött teljesen rábíznák!!
Egy világhatalom azért tudjon már kiállítani egy épelméjű karakán elnököt.
Az hogy idős meg nem futja a 100 at 7mp alatt,meg nem egy fotomdell alkat, hát istenem.
Azért legalább sugaljon valami tiszteletet,akire fel tudnak nézni a polgárok,ha már az Egyesült Államokat képviseli.Sztem.

Lehet hogy ő már előre gondolkodott
" az Egyesült Államok „gondoskodott arról, hogy Oroszországnak javelinjei legyenek”,
-Na ugye elköpte, hogy ők az illuminati rendezte az egészet!
"és kiemelte a sikeres „magyar” ellenállást az orosz invázióval szemben."
-Folyamatosan vétózzuk a szankciókat. Most a gáz,kőolajembargót vétózzuk meg. Ugye ő az oroszokat a sajátjaik mellett említi, mert a háttérben le van vajazva minden. Csak színjáték az egész

Egy olyan elnök mint putin mindenképp megérett a leváltásra, de nyugi nem sokára teljesen belebukik az elvesztett ukrajnai háborújába, szóval már csak idő kérdése.

7#
Azt azért nem mondanám! Többek között pld az Egyesült Államok haderejének a főparancsnoka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!