Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy az ukrán elnök szerint a diktatúra és az egypártrendszer a jó?

Figyelt kérdés

Az ukrán elnök beszédet mondott,ami arra épült hogy az egypártrendszer a követendő példa,a demokráciát a háború után sem szabad bevezetni.

[link]

Igaza van?

2022. máj. 3. 19:47
A kérdező szavazást indított:
Igaza van,a diktatúra a jövő
Nincs igaza
11 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A fideszesek ebben az egyben egyet értenek vele
2022. máj. 3. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Csak rá kellett néznem a linkre, olvastam tőlük, jól fel is baltáztam az agyam, a tüncikét szombaton ők is hírdették, nem ? Rajt volt az FB oldalukon megosztották
2022. máj. 3. 19:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ez az óvodás módi,ott a link,ha nem tetszik olvass utánna más oldalon.
2022. máj. 3. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem meglepő, mivel közel-keleti és pszichopata is. Más kédrés, hogy az emberek többsége nem látja MZP-n vagy rajta, hogy totál pszichopata őrült.
2022. máj. 3. 20:00
 5/9 kürasszír ***** válasza:
96%
Durván ki van forgatva a beszéd, az ukrán elnök a nemzeti egységről beszélt.
2022. máj. 3. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
5! Ez miért lep meg? Egy orosz propi oldalt reklámoznak a ruszkiszopók! Csodálkozol?
2022. máj. 3. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

19:59

Kérdező, ne játszd az ostobát! Propagandát nem olvasok, nem akarok agymosott lenni, így is rengetegen vannak akik a központból kiküldött új adat szerint táncol.

2022. máj. 3. 20:44
 8/9 MDaniel98 ***** válasza:
Jó is egyébként, ha te vagy a diktátor.
2022. máj. 4. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Én élvezem azt, ha fideszeztek, mert legalább tudom, hogy milyen sz@r nektek ezt elviselni. :D Csak nyugodtan. :D A lényeg, hogy Orbán van hatalmon. JEEEEEE. :D
2022. máj. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!