Mi "legyen" az Orosz ukrán háború vége?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 18:25
21/23 anonim válasza:
Az ukránok öljenek meg mindenkit Oroszországban (is).
Az a nép amelyik nem képes civilizált emberek módjára élni 2022-ben az mehet a levesbe, úgyis sokan vagyunk már a Földön, nincs szükség oroszra.
22/23 anonim válasza:
Akik itt vagy az összes orosz vagy az összes ukrán halálát kívánják, azoknak gratulálok. Nem tudom, mennyire esne jól nektek, ha valaki a magyarokról írogatna ilyeneket.
23/23 anonim válasza:
Kis kiegészítés az előzőhöz, mert talán keményebben fogalmaztam, mint szerettem volna: A lényeg, hogy ismerek jófej oroszokat és ukránokat, ezért sem esik jól, ha így állnak hozzájuk. Meg elég mocsok van így is mostanság a világban, legalább mi ne tegyünk még hozzá, akik nem vagyunk közvetlenül érintettek a háborúban. Mindenkinek jobb lenne így. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!