Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi "legyen" az Orosz ukrán...

Mi "legyen" az Orosz ukrán háború vége?

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 18:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Ukrán győzelem, egy orosz összeomlás után.
2022. máj. 2. 18:56
 12/23 felkelhetetle ***** válasza:
27%

10 Igazad van, akkor Magyarország összes fejletlenebb részét akár el is ajándékozhatnánk. 🤡🤡🤡

Az a baj veletek libsikkel, hogy nem tudtok nemzetben gondolkozni, mondjuk ez nekünk csak jó, mert legalább a választásokon nem fog miattatok fájni a fejünk, szóval légyszi megneváltozzatok. :D

2022. máj. 2. 18:56
 13/23 Miss Endzsi ***** válasza:
37%
Egyetértek, minek kellene nekünk egy lepukkant rész, tele szegényekkel. Jajj tudom vesszen Trianon, de fáj nekünk Istenem. Én örülök neki, jujj de rossz vagyok, Trianon nélkül, most én sem lennék itt.
2022. máj. 2. 19:18
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Bukjon a kazár maffia és a csicskásaik.
2022. máj. 2. 19:21
 15/23 anonim ***** válasza:
37%
A kazározás burkolt zsidózás. Csak nem náci vagy kedves 14-es? Nem félsz Putyin bácsitól?
2022. máj. 2. 20:00
 16/23 anonim ***** válasza:
28%

A legjobb az lenne ha az oroszok kivonulnának. Gazdasagi csődbe mennének 10 év alatt és vegre örökre eltűnne a hatalmi színtérről egy olyan despotikus múlt századi rezsim mint az oroszok.

Ami pedig a realitás lesz.

Mivel európa egyik legnagyobb mezőgazdasági hatalma ukrajna.

Az oroszok meg fogják várni az aratást.

Be fogják húzni tőlük az egészet, utána pedig új szintre fogják emelni a konfliktust.

Van az oroszoknak ez a mini atom bombájuk rengeteg. 3-5km es körzetben pusztít.

Az lesz a vége hogy ilyenekkel fogják lezarni a dolgot.

2022. máj. 2. 20:22
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Picsáztak már végig fél Európán a ruszkik nagyobb sereget is, mint az ukrán. Kb. Berlinig.

2022. máj. 3. 09:45
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

Én nem ugrálnék a Kárpátaljáért (pedig nem vagyok libsi).

Szerintem az lenne a jó, hogy orosz győzelem, aztán felszabdalni Ukrajnát. Donbass lenne az oroszoké (népszavazás, hogy önállóak akarnak lenni, vagy a ruszkikhoz tartozni), Kárpátaljával ugyanez, akarnak-e Ukrajnához tartozni, vagy önálló köztársaságot akarnak. Fekete tengeri kikötők végig Oroszországhoz tartoznának, Krím is. Aztán maradna úgy mutatóba valami kis picsányi Ukrajna, ennél nagyobb bünti nem kellene.

2022. máj. 3. 09:49
 19/23 felkelhetetle ***** válasza:
100%

18

Kárpátalja már a 90-es években is függetlenedni akart, erre az volt az ukránok válasza, hogy nem ismerték el a ruszint nemzetként (Kárpátalján ruszinok és magyarok élnek) igy cseszhették.

2022. máj. 3. 10:22
 20/23 MDaniel98 ***** válasza:
100%
A Krímet és a Donbaszt már nem fogják elengedni szerintem, annyira az orosz hadsereg meg soha nem lesz jó, hogy a ruszkikat ki tudja szorítani Ukrajnáéból, ezért én valamiféle kompromisszumos békének örülnék, az talán reális lehet.
2022. máj. 3. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!