Mi "legyen" az Orosz ukrán háború vége?
10 Igazad van, akkor Magyarország összes fejletlenebb részét akár el is ajándékozhatnánk. 🤡🤡🤡
Az a baj veletek libsikkel, hogy nem tudtok nemzetben gondolkozni, mondjuk ez nekünk csak jó, mert legalább a választásokon nem fog miattatok fájni a fejünk, szóval légyszi megneváltozzatok. :D
A legjobb az lenne ha az oroszok kivonulnának. Gazdasagi csődbe mennének 10 év alatt és vegre örökre eltűnne a hatalmi színtérről egy olyan despotikus múlt századi rezsim mint az oroszok.
Ami pedig a realitás lesz.
Mivel európa egyik legnagyobb mezőgazdasági hatalma ukrajna.
Az oroszok meg fogják várni az aratást.
Be fogják húzni tőlük az egészet, utána pedig új szintre fogják emelni a konfliktust.
Van az oroszoknak ez a mini atom bombájuk rengeteg. 3-5km es körzetben pusztít.
Az lesz a vége hogy ilyenekkel fogják lezarni a dolgot.
Picsáztak már végig fél Európán a ruszkik nagyobb sereget is, mint az ukrán. Kb. Berlinig.
Én nem ugrálnék a Kárpátaljáért (pedig nem vagyok libsi).
Szerintem az lenne a jó, hogy orosz győzelem, aztán felszabdalni Ukrajnát. Donbass lenne az oroszoké (népszavazás, hogy önállóak akarnak lenni, vagy a ruszkikhoz tartozni), Kárpátaljával ugyanez, akarnak-e Ukrajnához tartozni, vagy önálló köztársaságot akarnak. Fekete tengeri kikötők végig Oroszországhoz tartoznának, Krím is. Aztán maradna úgy mutatóba valami kis picsányi Ukrajna, ennél nagyobb bünti nem kellene.
18
Kárpátalja már a 90-es években is függetlenedni akart, erre az volt az ukránok válasza, hogy nem ismerték el a ruszint nemzetként (Kárpátalján ruszinok és magyarok élnek) igy cseszhették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!