Az oroszok el fogják sülyeszteni Angliát?
Az orosz tévében azt beszélték hogy egy tengeralatti atom robbantás képes lenne egy nukleáris cunami segítségével elsülyeszteni Angliát.
Amúgy ezt már rég megjósolták: [link]
Mi a véleményetek,el fog süllyedni Anglia?
Egy darab Sarmat rakéta még Londont sem tudná eltörölni teljesen, nem hogy egész Angliát.
Ez a vízalatt robbantós cunamis dolog meg az 500 m magas radioaktív szökőár, ami ráadásul egész Angliát beteríti.. :DD
Hát, nem tudom, elég sokat tudok a nukleáris fegyverekről, és nekem ez a mese habbal kategória.
A legnagyobb eddigi szökőár, amit feljegyeztek, 1958-ban történt Alaszkánál, kb. 1700 láb magas hullámot okozott egy földrengés, ez nagyjából 500 méter, kb. pont olyan magas, mint az oroszok állítólagos tsunami-ja.
Na most ez a hullám a parttól számítva mindössze 5 mérföldre árasztotta el a szárazföldet.
Arról nem is beszélve, hogy egy ekkora árhullám keltéséhez nagyon kevés még az az állítólagos 100 Mt erejű bomba is - úgy ex has szerintem 10x ekkora kellene, de mint látható, még ez is csak a partvonaltól kb. 5 mérföldre szennyezné be a szárazföldet.
Igen! Igazad van!! És az is mese, hogy az atomrakétájuk 106 másodperc alatt elérné Angliát, mert akkor min. 70000 km/h kellene haladni, de ilyen nincs az oroszoknak, csak szöveg!!! Az oroszok csak hazudoznak, ahogy már sok-sok évtizede, hiper-szuper fegyverek, meg minden és azt hiszik fél tőle az egész világ, pedig senki nem fél tőle, és ez fáj neki. Sőt, tönkreteszi az EU és a NATO maximálisan minden téren, mindenből kizárják őket, de Ők olyan buták, hogy semmit nem látnak. Kína viszont meg profitálni fog az ostobaságukból, mert bagóért mindent megvesz tőlük. Viszont Kínának is van atomja, úgyhogy ŐK nem félnek az oroszoktól!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!