Kötelezettségszegési eljárás lesz ha rubelben fizetünk a gázért. Mit vár el tőlünk az EU ? Álljon le a gazdaság, ne fűtsünk télen ?
"Nem érdekel az ukránok nyomora maguknak keresték a bajt."
Akkor az EU miért foglalkozzon a magyarok bajával?
Lengyelország gáztározói 76 %-ban feltöltve + Németeken keresztűl kapják az orosz gázt, amit a németek -átváltva- rubelben fiezetnek ugyanúgy, mint M.o. (?!)
A bulgárokat abszolut nem értem -90 %-bann orosz gázt használnak.
Eddig sem foglalkozott. Sem kárpátaljával sem erdéllyel.
Úgy hogy sok változást ezután sem várok.
Szerintem senki nem mondta, hogy ezt két héten belül meg kell tenni. És itt kezdődnek a problémák!
Egyesek (pl. viktátorék) kimagyaráznak szándékosan valamit, mert ők nagyon is jól tudják, nem annyira hülyék, aztán terjesztik a hazugságot.
És ezzel meg is magyarázzák, hogy miért nem kell semmin se változtatni, miért helyes Putyin seggében maradni, miért jó pávatáncolni.
"Szerintem senki nem mondta, hogy ezt két héten belül meg kell tenni."
Putyin holnap elzárja nálunk is a gázt ha nem rubelben fizetünk.
Ursula már ma fenyegetőzött hogy sas szemekkel figyelik ki mivel vizet. Nem hogy két héten belül de ma kell dönteni.
De nem csak mi fizetünk rubelben a gázért.
A többi országot (Németország, Görögország, stb...), úgy tudom, 10 ország jelentette be, hogy rubelban fizet, szóval őket miért nem baxtatja az Unió??
Nyugi kérdező, te a többség véleményét képviseled, akivel te most vitázol az a hangos kisebbség, kár rájuk az idődet pazarolni.
Ők valami Disney mesében képzelik magukat és azt gondolják, hogy az EU a jófiú az oroszok pedig a gonoszok, értelmes ember picit árnyaltabban látja a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!