Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kötelezettségszegési eljárás...

Kötelezettségszegési eljárás lesz ha rubelben fizetünk a gázért. Mit vár el tőlünk az EU ? Álljon le a gazdaság, ne fűtsünk télen ?

Figyelt kérdés
Miért nem értik meg hogy NINCS másik vezeték ahonnan jöhetne a gáz.
2022. ápr. 29. 14:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

Ott a pont. :)

2022. ápr. 29. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
ja, a feketepont.
2022. ápr. 29. 15:56
 13/21 tobas ***** válasza:
26%

"Nem érdekel az ukránok nyomora maguknak keresték a bajt."

Akkor az EU miért foglalkozzon a magyarok bajával?

2022. ápr. 29. 16:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Lengyelország gáztározói 76 %-ban feltöltve + Németeken keresztűl kapják az orosz gázt, amit a németek -átváltva- rubelben fiezetnek ugyanúgy, mint M.o. (?!)

A bulgárokat abszolut nem értem -90 %-bann orosz gázt használnak.

2022. ápr. 29. 16:04
 15/21 A kérdező kommentje:

Eddig sem foglalkozott. Sem kárpátaljával sem erdéllyel.

Úgy hogy sok változást ezután sem várok.

2022. ápr. 29. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem senki nem mondta, hogy ezt két héten belül meg kell tenni. És itt kezdődnek a problémák!

Egyesek (pl. viktátorék) kimagyaráznak szándékosan valamit, mert ők nagyon is jól tudják, nem annyira hülyék, aztán terjesztik a hazugságot.

És ezzel meg is magyarázzák, hogy miért nem kell semmin se változtatni, miért helyes Putyin seggében maradni, miért jó pávatáncolni.

2022. ápr. 29. 16:13
 17/21 A kérdező kommentje:

"Szerintem senki nem mondta, hogy ezt két héten belül meg kell tenni."

Putyin holnap elzárja nálunk is a gázt ha nem rubelben fizetünk.

Ursula már ma fenyegetőzött hogy sas szemekkel figyelik ki mivel vizet. Nem hogy két héten belül de ma kell dönteni.

2022. ápr. 29. 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

De nem csak mi fizetünk rubelben a gázért.

A többi országot (Németország, Görögország, stb...), úgy tudom, 10 ország jelentette be, hogy rubelban fizet, szóval őket miért nem baxtatja az Unió??

2022. ápr. 29. 17:00
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
#10-es, bár nem nekem tetted fel a kérdést, de: Ukrajna nem az anyám, hanem a hülye szomszéd picsa, aki addig rázta a farát, míg megkúrták. Innentől mi közöm hozzá?
2022. ápr. 29. 17:03
 20/21 felkelhetetle ***** válasza:
72%

Nyugi kérdező, te a többség véleményét képviseled, akivel te most vitázol az a hangos kisebbség, kár rájuk az idődet pazarolni.

Ők valami Disney mesében képzelik magukat és azt gondolják, hogy az EU a jófiú az oroszok pedig a gonoszok, értelmes ember picit árnyaltabban látja a világot.

2022. ápr. 29. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!