Hol a fenében viszik át a nyugati
fegyverszálítmányokat?Miért olyan nehéz ellenőrizni
vagy esetleeg felrobbantani a vasutvonalakat,esetleg
elzárni a határokat és ellenőrzésuk alá vonni?
Hogy hol? Felettünk is. Vagy gondolod hobbiból repülnek már a háború eleje óta ukrán teherszállító gépek az ország felett?
2022. ápr. 27. 15:52
Szerintem sokat repülővel visznek be Ukrajnába.
2022. ápr. 27. 15:52
Ja azért közölte mindig az orosz katonai szóvivő megsemmisítettünk újabb nyugati lőszerraktárat és azért könyörög meg hisztizik ukrajna hogy több fegyver meg gyorsabban mert nem érnek oda időben ahova kell. Csak ugye a média az ukrán veszteségről nem számol be sőt ukrajna se mert az annyira trendi.
2022. ápr. 27. 16:17
#3 vagyok a vasútvonalakat megsemmisítették a kulcsfontosságú helyeken de nem a nyugati fegyverek miatt bukott el az orosz offenzíva északon az csak apróság sőt a javelineket már amerika pár héttel korábban leszállította az Ukrán vazallusának :)
2022. ápr. 27. 16:19
3-as: ezzel az a baj, hogy az oroszok folyton csak pofáznak, aztán a valóság mindig visszaüt. Első nap bejelentették, hogy megsemmisítették az ukrán légvédelemet, aztán mégis szinte napi szinten potyognak az égből az orosz repülők. Bejelentették, hogy körbevették Kijevet, aztán vissza kellett vonulniuk az ukrán csapatok nyomására. Azt mondták, hogy a Moszkvát nem érte találat, aztán mégis elsüllyedt. Azt mondták, hogy a teljes legénységet evakuálták, aztán a dísszemlén az 500 fős legénységből jó, ha százan ott voltak (és a kapitány is hiányzott). Mariupolt már legalább háromszor elfoglalták, az Azovstalt talán többször is.
Az nem merült fel, hogy az oroszok esetleg kamuznak?
2022. ápr. 27. 16:34
#5 tisztában vagyok vele de az alapján amit olvastam tényleg apríthatják a nyugati szállítmányokat ha ukrajna ennyire sír hogy nem jutnak el időben meg több kell.
2022. ápr. 27. 16:38
6-os: ha te lennél Ukrajna elnöke, te melyik pontnál mondanád azt, hogy "köszi skacok, ennyi nehézfegyverzet elég volt, többet ne küldjetek", amikor a világ második legnagyobb országa ellen harcolsz?
Gondolkodj, bakker, ne csak narratívákat ismételgess...
2022. ápr. 27. 16:47
5-ös Azt az apróságot ne felejts már ki a történetből hogy fullra tolják a legmodernebb fegyverekkel Ukrajnát folyamatosan. Amikor elkezdték a ruszkik, a fegyverek töredéke nem volt ott. És nem csak a mennyiség hanem amennyi féle fajta fegyvert az elmúlt időszakban, és még tolják nekik hogy még hosszabb és durvább legyen a háború. "Az mondták","állítólag","meg nem erősített hírek szerint","magas rangú forrás szerint" ezeknek 99%-a szimpla hazugság, dezinformáció.
2022. ápr. 27. 16:58
Amikor Budapestet bekerítették a szovjet csapatok és nem volt egyetlen ép repülőtér sem, még mindig kaptak légi szállítmányokat a védők, sokszor DSF vitorlázógépekkel szállítva.
2022. ápr. 27. 17:01
10/13 A kérdező kommentje:
Nogrády györgy szerint hiába tolják a fegyvereket mert nem tudják használni,egymást robantják fel meg lövik ki a civileket mert nem tudják kezelni szoval ezzel csak annyit akartam mondani,hogy a csecsen vezető köszönik szépen a nyugati fegyvereket amit a nyugat kuld,nagyon örulnek neki
Kapcsolódó kérdések: