Lehet mégsem van olyan rossz a világ a balliberális nyugaton, ugyanis sorral nyerik a választásokat a balib politikusok Európában? Miért hallgatjuk már 50 éve hogy nyugaton szét fog esni meg milyen rossz ott az élet?
Sokan gondolják úgy, hogy még a fing is büdösebb, ha nem az a politikai erő nyer, amit ők szeretnének.
Pedig nem.
Hát szerintem tényleg nem áll jól a svédek szénája.
Napi szinten robbantanak, lövöldöznek.
De nem baj, mert 600 euró segély jár és ez baromi fontos.
A komcsik is azt hajtogatták, hogy nyugat rothad, mi előre megyünk, na az antikomcsinak tartott mélymagyar nemzethy párt híveivel ugyan ezt harsogják.
Vitya mit is mondott? “ Orbán: Annak, aki el akar menni Magyarországról, azt üzenem, hogy ez a legjobb hely Európában”
😂
De mi már tudjuk, “Ezek bizony ugyanazok”!
Nyugat köszöni szépen jól van, nem a propagandának kell hinni, azoknak a célja hogy agyat mosson, nézd meg a saját szemeddel.
Ez a putyini marháskodás nagyon rosszkor jött, ha ez nincs, Le Pen simán megnyeri a választást.
Nem tudom lesz-e legközelebb, de egyre erősebben szorul a hurok a baloldali pártok körül a Franciáknál.
“Ez a putyini marháskodás nagyon rosszkor jött, ha ez nincs, Le Pen simán megnyeri a választást.”
A kezed a biliben csusszant?
“ Nem tudom lesz-e legközelebb, de egyre erősebben szorul a hurok a baloldali pártok körül a Franciáknál.”
Már egy ideje nem nyernek választást, most is centrista nyert, szerencsére. Szerencsére nem is egy nyugatellenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!