Miért nem mondja meg valaki Putyinnak, hogy álljon le??
Figyelt kérdés
Hetek óta csak az orosz-ukrán háborúról hallani és a szörnyűségekről. Miért nem rázza meg valaki azt az embert, hogy itt a vége, elég volt?2022. ápr. 20. 22:44
92/124 A kérdező kommentje:
93: A hülye az, aki háborúzik. Az a nagy marha, nem én! Putyinnak be kéne írni az ellenőrzőjébe... Szégyellje elfelé magát az a kopasz barom.
2022. ápr. 25. 18:57
93/124 A kérdező kommentje:
Foglalkozzon inkább Totó kutyájával, ne játsszon háborúsdisat!
2022. ápr. 25. 19:00
94/124 anonim válasza:
De amúgy ezeket te komolyan írod vagy viccből? :D
95/124 A kérdező kommentje:
Találja fel magát! Jelentkezzen kopaszok medveölő versenyére, lovagoljon meg félmeztelenül egy rénszarvast, bánom is én!!.. Indítson saját YouTube-csatornát ma mit ettem videókkal, vagy osszon meg Insta képeket, nem hiszem el ennyire élettelen valaki, hogy egy amúgy is félholt országot tapos meg.. Idióta!
2022. ápr. 25. 19:04
96/124 anonim válasza:
Pont erre gondoltam, köszönöm! :)
97/124 anonim válasza:
Álj már le kérdező eddig csak vicces volt mostmár idegesít
98/124 anonim válasza:
Putin
(Hogy én legyek a 100. hozzászóló - legalább is egy ideig)
:D
99/124 anonim válasza:
80-as vagyok. Álj már le. Hán
eves vagy? ETTŐL MR.PUTYIN NEM FOG LEÁLLNI. HÁNY ÉVES VAGY ?!
100/124 anonim válasza:
Gondolom 12 éves gyerek, aki azt hiszi amit a tv mutat az mindig igaz és úgy igaz ahogy az mutatja. Ha idősebb akkor baj van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!