Miért csak 65-70 ezer katonát vet be a Oroszország a kelet ukrajnai akcioban miközben 900 ezer fős hadsereguk van?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 10:47
1/13 anonim 

válasza:

Én másképp kérdeznék. Hogy a francban van az, hogy egy aljas diktátor, (a gyengébbek kedvéért a kis pöcs putyin) megtámad egy szabad és független országot, a magyarok egy jó része pedig csak bambán bámul, vagy azt kérdi, miért csak ennyivel rohan le ártatlan embereket?????
2/13 felkelhetetle 

válasza:

Mert azonos időben már helyen is szükség van katonákra, ne feledd el, hogy Oroszország hadban áll Szíriával is, nem utolsó sorban sok ember kell, ahhoz, hogy egy ekkora országot megvédjenek.
3/13 felkelhetetle 

válasza:

1
Talán mert a világ nem fekete meg fehér, ,,Ukrajna" meg nagyon sok bűnt követett el a magyarok ellen, talán ezért.
Nincs semmi sajnálni való Ukrajnán a nőkön és gyerekeken kívül természetesen.
4/13 anonim 

válasza:

Mert béna hadvezetésük van és Putyin látszólag hibát hibára halmoz. Mondom ezt úgy hogy nem is vagyok ukrán párti, de már fáj nézni ezt a szenvedést amit ott a Kreml-ben leművelnek.
5/13 anonim 

válasza:

Nem megvédenek 2-es, hanem támadnak egy független és szabad országot. Szóval szedd össze magad.
6/13 A kérdező kommentje:
nagy része lehet h ártatlan de megkell tisztitsa ukrajnát,veszélyes ha az ukránnak atom fegyvere van nem bízhat benne oroszország ezért meg változatatja a gondolkodás mondjukat xD
2022. ápr. 19. 10:59
7/13 anonim 

válasza:

Hát, nem kellett volna felrugni a Budapesti memorandumot és akkor nem lenne ilyen gond...
8/13 felkelhetetle 

válasza:

5
Ilyenkor jóhiszemű vagyok és feltételezem azt, hogy csak trollkodsz. :)
9/13 anonim 

válasza:

Gondolom arra is kell ember, hogy a másként gondolkodókat is kordában tartsák, meg ha esetleg még valakinek elege lenne az orosz szabadságból, akkor ott is épni kellene.
Én mondjuk Japán helyében lehet hogy realizálnám a területi igényemet, amíg Putyin Ukrajnával van elfoglalva. Úgy is hadban állnak a 2. világháború óta.
10/13 anonim 

válasza:

Putyin gyenge kezű oligarcha, csak jó a reklámja azt mindenki azt hiszi milyen erős stb. Röhej... nyomába se ér Sztálinnak, az már rég beszántotta volna Ukrajnát, meg lelövette volna az inkompetens orosz vezetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!