Mi a tényállás a buchai civilgyilkosságok ügyében?
Oroszország is kérte hogy üljön össze az ENSZ biztonsági tanácsa hogy kivizsgálják az ott történteket
https://www.youtube.com/watch?v=aJ_nqiEO4cs
Felfüggesztették a tagságukat.
Plusz még az eus vezetők is mennek nézegetik mi történt ott.
https://www.youtube.com/watch?v=570nyYXwFrU
Elindították a független vizsgálatokat. Ez mennyire helyén való hogy kizárják őket ahelyett hogy megvitassák az esetet?
Van a kivizsgálásoknak eredménye? Értem hogy az EU ellenük van, de ha nincs bizonyítva hogy oroszok művelték akkor alaptalan a szankciójuk nem?
Tippelem hogy próbálják megállapítani a halál időpontjának beálltát de ez mennyire pontos? Ha elvégzik a vizsgálatokat, honnan fogják tudni hogy oroszok vagy ukránok művelték?
5:
“Az orosz félnek rendelkezésére állHAT olyan felvétel, amely az ellenkezőjét bizonyítHATja”
13:10-
Ennyit a 6 felvételedről, kérdezô 😂
#11: Igen ezt mondták a videóban. Mi a kérdés?
Vagy most simogassunk meg mert sikerült értelmezni a videóban elhangzottat?
Az 5. válaszodban azt fullentetted h az interjú szerint
"van 6 felvétel ami az ellenkezőjét bizonyíthatja"
Ehhez képest a valóság:
“Az orosz félnek rendelkezésére állHAT olyan felvétel, amely az ellenkezőjét bizonyítHATja”
Szerintem nincs más teendő azon túl h egy jót röhögjünk rajtad 😂
13: akkor hallgasd meg jobban te szerencsétlen barom, azt mondja:
rendelkezésre áll HAT, azaz HAT DARAB OLYAN FELVÉTEL. elég nagy szünetet tart a: "...rendelkezésére áll (szünet) hat olyan felvétel... aki nem diszlexiás mint te az érti.
fú baz+, te mekkora életképtelen vagy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
hogy lehet ekkora pancser valaki?
😂
Te még mindig azt hiszed, hogy az interjúalany 6 db felvételre utalt?
Ti putyinszopó konteójobbosok tényleg egységesen ennyire funkcionális analfabéták vagytok?
Ezt isten bizony lementem, óriási vagy!!😂😂
a magabiztos hülye 🤣🤣🤣
mentsd nyugodtan, csak azt bizonyítod hogy nem tudsz hallott szöveget értelmezni 🤣🤣🤣🤣 neked szégyen nem nekem
# 6
Nem nehéz az életed, hogy mindenkire azt üvöltözöd, hogy propagandista ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!