Az ukrán háború miatt most az összes NATO tagállam kiélheti az elfojtott katonáskodó gyermekded énét?
https://www.youtube.com/watch?v=_oONrLSz6Oc
Nevetséges az összes lengyel. Eddig is tudtam, hogy csak ostoba médiahajcihő volt a nagy lengyel-magyar barátság, de végleg rájöttem, hogy csak rossz ripacsok, akik épp annak nyalnak akihez az érdekük úgy kívánja.
Állandóan háborúskodnának, oroszoknak mindig beszólogatnak. Aztán ott vannak a szlovákok, akik S300-ast ajándékoznak Ukrajnának cserébe kapnak Patriot rendszert (ugyanilyen spicli tolvajok voltak Trianon idején is).
A britek kb. a fegyvereladások miatt fognak jól kijönni a Brexit nevű idiotizmusból és nagy testvérükkel az USA-val csak a fegyverkezéshez értenek semmi máshoz.
Finnek is játszák az eszüket, hogy jópár tucat F35-öst vásárolnak, a halvérű halzabálók alig várták már, hogy valami balhé legyen amire hivatkozva elkezdhetnek fegyverkezni.
Nevetséges az egész EU, egyedül Magyarország őrizte meg a nyugalmát és jelentette ki, hogy nem támogatja a fegyverkezést, hanem csak az azonnali békét. Egyből ki is pécéztek maguknak. Mintha az egész osztály megorrolna az egy szem kisdiákra aki nem csatlakozik az iskolai verekedéshez. Szánalmas.
"Nevetséges az összes lengyel. Eddig is tudtam, hogy csak ostoba médiahajcihő volt a nagy lengyel-magyar barátság, de végleg rájöttem, hogy csak rossz ripacsok, akik épp annak nyalnak akihez az érdekük úgy kívánja."
Nem az, en voltam a lengyeleknél, hihetetlen aranyos nép!
Viszont nekik az oroszok olyanok mint nekünk a románok szteroidon. Ez van, csak annyit remélhetünk hogy nem fejjel mennek a falnak.
22:13
Maguknak köszönhetik a ruszkik, a történelmük arról szól hogy más népeket elnyomnak és kiirtanak. Persze hogy egyszer elege lesz a világnak.
"Nevetséges az egész EU, egyedül Magyarország őrizte meg a nyugalmát és jelentette ki, hogy nem támogatja a fegyverkezést, hanem csak az azonnali békét. Egyből ki is pécéztek maguknak. Mintha az egész osztály megorrolna az egy szem kisdiákra aki nem csatlakozik az iskolai verekedéshez. Szánalmas."
Ezzel viszont 1000%-ban egyet értek.
"A britek kb. a fegyvereladások miatt fognak jól kijönni a Brexit nevű idiotizmusból "
Kétlem, hogy az ukránoknak szállított fegyvereket valamikor kifizetik az ukránok... attól az angol gazdaság nem lesz jobb.
Nehéz erről a háborúról értelmeset mondani, írni, azt senki nem vitatja, hogy az oroszok agresszorok, de ami bonyolítja az egészet, az ukránok megítélése.
Egyik szemszögből nézve hősiesen harcolnak, de annak az lett az ára hogy sok települést, üzemet rommá lőttek az oroszok, azokat egyszer újra kell építeni. Kik lesznek azok? Az nagyobb üzletnek néz ki, mint a fegyver eladások, a fegyverekért az ukránok miből fizetnének?
A háború után pedig Ukrajna tele lesz fegyverekkel, amelyek jelentős része a fekete piacon fog landolni, és abból még az EU-nak is komoly gondjai lesznek. Sőt az Ukrán politika jövője is teljesen bizonytalan, egy fehéroroszhoz hasonló vezetés sem kizárható, csak annál lényegesen nagyobb országban, amelyet most tele pakoltak fegyverekkel.
Mit nyernek az ukránok a kitartó harcokkal, és mit nyer ezzel a háborúval az EU?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!