Az oroszok most értünk, az emberiség lelkéért is harcolnak végülis?
Valahogy az ellenkezõjét láttam.
Szóval a gyakoris pol. részleg propaganda oldal? Jó tudni.
Olyan érdekes, hogy aki nem ért egyet az USAval, az mindnig le lesz diktátorozva. Ez olyan fura. Hány diktátor és aggresszort gyártott már ez az USA és hány országot rohantak le és sehol nem hozták meg azt a demokráciát, amit ígértek. Hát milyen nagyhatalom ez? Sehol nem sikerült békét teremtenie! Ez olyan érdekes vagy csak nekem fura?
Agymosást végez amerika mindenhol és mindenkin. De rajtam biztos nem fog tudni, mert undorító, amit művel a világban.
"Ezt tennék a magyar gyerekekkel, ez várna ránk, ez az új Soros-terv, ez ellen harcol Putyin Elnök Úr, a világ legtisztességesebb embere, az erkölcs titánja!!"
Ilyen cucc nekem is kell amit szívsz!! Adsz belőle??? Ne zavarjon, hogy Putler a területért, és a benne rejlő nyersanyagokért harcol.
Kérdező!
Te tényleg ilyen korlátolt vagy? A legnagyobb náci a világon, Putyin!!! Nem veszed észre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!