Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kb mennyi fizetett bérkommente...

Kb mennyi fizetett bérkommentelő van?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
itt nincs olyan, nincs értelme, facebookon stb szociális hálón lehet találkozni a jelenséggel
2022. ápr. 2. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
Itt szerintem zéró.
2022. ápr. 2. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Az a vicc, hogy én még sehol enm láttam hogy valahol elhetne jelentkezni és fizetnének is érte rendesen. :D De igen addig is jó ez szövegnek hogy ajh biztos bérkomemntelő.
2022. ápr. 3. 00:29
 14/15 anonim ***** válasza:
8%

13-as, az a vicc, hogy te annyira buta vagy, hogy azt hiszed, ez így működik: álláshirdetés, bértollnokot, fizetett trollt keresünk!

Ezért nehéz ennek az országnak kilábalni a sz@rból.

Hogyan lehetne jelentkezni szerinted? Egy idegen oda megy, aki akár a másik oldal kémje, megbízottja is lehet, és majd beengedik az idegen, gyüttment embereket a zártkörű megbeszélésekre? Hogy ezt, meg ezt kell majd írni, ezt meg ezt az oldalt kell sározni, vagy fényezni, ez meg ez az álláspont. Vagy hogy képzeled el?

Annyi buta van ebben az országban, hogy az hihetetlen.

2022. ápr. 3. 07:25
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem sok bérkommentelő lehet, ellenben nagyon sok buta ember van itt.
2022. ápr. 3. 08:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!