A Zelenszkij mien jogon kritizálja egy magáncég tevékenységét, mi köze hozzá?
Az Auchan nem hagyja el az orosz piacot, az ukrán elnök azzal vádolja a szupermarketláncot, hogy szponzorálja Oroszországot.
A francia Auchan szupermarketlánc nem kíván eleget tenni Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kérésének, hogy hagyja el az orosz piacot – közölte az Auchan Retail International vezérigazgatója, Yves Claude
" Számunkra az a legfontosabb, hogy megőrizzük alkalmazottainkat, és biztosítsuk elsődleges küldetésünket, amely a lakosság élelmezése ebben a két országban. Soha nem volt más célunk. Kész vagyok vállalni a véleményemet, még ha nem is ért mindenki egyet vele. Könnyű kritizálni minket, de ott vagyunk, szembenézünk és a civil lakosság érdekében cselekszünk"
Zelenszkij mindenkinek beugat, mindenbe beleüti az orrát, mindenkinek meg akarja mondani, hogy mit csinálhat és mit nem.
Végre valaki kiáll ennek a nikkelbolhának a pattogása ellenében is.
Eleinte még sajnáltam is,de ahogy telik az idő egyre unszimpatikusabb.
Követelőzik, hibáztat, okkol.
Ráadásul, úgy állítja be a dolgokat mintha nyerésre állnának ,közben meg a népe szenved az Oroszok meg kb még csak bemutatkoztak.
Elhiszem, hogy fő az önbizalom, de azt gondolni hogy Ukrajna a legjobb és legerősebb ország(mert hogy ilyeneket mond)azért az erős túlzás,főleg úgy hogy mástól várják a csodát.
"Ukrajnát meg kell szőnyegbombázni."
Hölgyeim és uraim, az átlagos jobboldali erkölcsi színvonalát láthattuk.
7
Én baloldali vagyok, de sajnálatból nem fogok bele keveredni egy háborúba.
cancel culture
Bárki áldozatul eshet
Ezt ti csináltátok magatoknak buta birka népek.
"cancel culture"
Így így! Az ukrán csávó azt mondja, hogy az Auchan oroszbarát, zárjuk ki mindenhonnan, bojkottáljuk az Auchan-t is!!!
Vicces, h a tesztelését előbb a buta lebirális LMBTQ-sokon végezték, egy főbb utolsó teszt volt, hogy sikerül e a cancel culture-al eltörölnünk a világ egyik leghíresebb regényének az íróját.
Ez is könnyen ment, úgyh ezután kezdődhetett a gazdasági hadviselés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!