Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukrán vezetés nem ért a...

Az ukrán vezetés nem ért a politikához?

Figyelt kérdés
Addig feszitették, huzkodták az orosz medve bajszát amíg háborút indított. A nagykövetek sem állnak a politika magaslatán, igencsak szabadszáju a Berlini nagykövet is. Már rég békét kellett volna kötni? Csak idő húzás volt a tárgyalás? Vagy nem látják, hogy amerikai fegyverek próba háborúja? Melyik a jobb megalkudni vagy hagyni tönkremenni Ukrajnát?

2022. márc. 27. 05:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Komolyan senkinek nem fordul fel a gyomra attól, hogy ott tart ez a nemes ország, hogy a szerbekkel állunk egyedül egy ideológiai szinten, a nyugat ellen harcolunk és a ruszkikat védjük?! Mi a fsz van itt?
2022. márc. 27. 07:32
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Az internet nem felejt kivéve ha elég hatalommal/pénzzel rendelkezel, ma már azért elég durva algoritmusok vannak, úgy cenzúrázzák a netet ahogy jólesik.

Úgyhogy az internet nem felejt csak átlag kisemberekre igaz, országok mocskaira rohadtul nem.

Miért kellett volna említse? Akik tudtak róla azok tudják hogy mik mennek, ukrajnában, az átlagember meg úgysem fogja tudni hogy igaz vagy sem. Különben meg már 2021-ben is beszélt róla hogy sejthetőleg népirtás folyik ukrajnában.

2022. márc. 27. 07:37
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
11-es nekem attól fordul fel a gyomrom hogy van olyan aki benyalja a nyugati propagandát, de mint a pinty, és még tapsikol az amúgy magyargyűlölő, elnyomó ukránoknak, akik ha tehetnék simán a torkunkat vágnák, úgy kollektíven a magyarságnak!
2022. márc. 27. 07:40
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

13as, mit akartok? Putyint?

Jelenleg nincs más út, nincs olyan, hogy semlegesség egy ilyen helyzetben!

Az országot ideológiai alapon taszitjátok ki Európából! Ez nem most fog fájni, hanem, majd amikor vége lesz ennek az őrületnek!

2022. márc. 27. 07:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, alapjáraton semlegességet, nyilván nem lehetséges.

És ha már választani kéne hogy kikkel álljunk össze igen, az oroszokkal jobban járnánk.

2022. márc. 27. 07:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Én bekepárti vagyok, érthetetlen számomra, hogy a békét miért fegyverekkel vívják?

(Különös már nem találtam meg a 18000es forrásokat amit két hete még igen.)

Ennyi terhelt találtam a wikin

Az Amnesty International egy másik jelentése elítéli, hogy az Európa-párti katonák, beleértve az azovi zászlóalj katonáit is, háborús bűncselekményeket követnek el oroszbarát túszok és foglyok lefejezésével

2022. márc. 27. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!