Kinek szurkolsz az ukránoknak, vagy az oroszoknak a háborúban? És miért?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 11:00
11/22 anonim válasza:
Az oroszoknak. Nekik kell győzniük, mert csak így lesz egyensúlyban a világ.
12/22 anonim válasza:
Mindkét népnek, hogy érjen végett! A főpróba eléggé elhúzódott - [link]
13/22 anonim válasza:
Ne legyetek már gyökerek baszki, ez nem egy focimeccs.
14/22 anonim válasza:
Inkább annak szurkoljatok, hogy ne legyen ebből világháboru..Mert elégge sok esély van rá.Utána szurkolgassatok
15/22 anonim válasza:
Én háborúpárti vagyok,ráfér erre a mocsok világra.
16/22 anonim válasza:
#15 Hát nálad sem okés valami.
17/22 anonim válasza:
Az ukránoknak. Őket támadták meg jogtalanul, ők csak védekeznek.
18/22 anonim válasza:
17, hazugság. Az ukránok nyomták el a kisebbségeket. Nem a támadásnál kezdődik. Elképesztő, hogy ennyi eszük nincs az embereknek. Az oroszok támadtak, csak mert gonoszak, persze...
19/22 anonim válasza:
#7!#15! Ok, nagy fotelharcosok. Indulhattok is háborúzni. Ellesztek majd valami tömegsírban.Engem meg nem fog zavarni, ha kevesebb lesz itt a gyökér.
20/22 anonim válasza:
#19 Ezek nem tudják hogy milyen egy háboru. Fogalmuk sincsen.Bár gondolom nincsen családjuk sem, mert akkor nem írnának ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!