Ukránoknak és oroszoknak miért éri meg Budapestre jönni?
Figyelt kérdés
Ahol dolgozom ott lassan minden 3.ukrán vagy ukrajnai magyar és egyre több orosz szót hallok a lakóparkban is ahol élek de nem értem nekik ez miért éri meg2020. jún. 8. 17:46
1/21 A kérdező kommentje:
Teljesen komolyan írtam,nem trollkodásból
Nagyon durva az elmúlt évekhez képest mennyire megugrott a számuk
2020. jún. 8. 17:52
3/21 anonim válasza:
Mert ahonnan jönnek fele vagy negyedennyit keresbek.
4/21 A kérdező kommentje:
Ukrajna még Magyarországnál is gyengébb ezek szerint?
2020. jún. 8. 18:17
5/21 Neurotech válasza:
Kérdező csak nem a Kondorosi út környékén laksz? :) Egyébként Ukrajnában az átlagfizetés vmi 80 euró körül van, szóval megéri nekik.
6/21 anonim válasza:
"Ukrajna még Magyarországnál is gyengébb ezek szerint?"
100 000 forint bruttó az átlag havi bér
7/21 anonim válasza:
Mert itt iszonyatosan magasak a bérek.
8/21 mindentudó99 válasza:
Mert ott egy gyárban heti hat napot dolgoznak havi 40 ezer forintnyi hrivnyáért. Ez az általános. De ha valahol napi 12 órában zsákolt heti 6 napot össze jöhet a 120. Egyik kolegám havi 200 ért dolgozott par éve Csernobilban és büszke volt magára milyen faxa munkája volt. Nem akartam mondani oda havi két milláért se mennék.
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,nem gondoltam volna,hogy Európában létezik ilyen ország
2020. jún. 8. 21:00
10/21 anonim válasza:
Ezt hogy érted, hogy ilyen ország: A, akit ennyire kihasználnak?; B, vagy hogy ennyire szegény?
A, Mi nagyon sokszor ilyenek vagyunk/voltunk eddig; B, van még Moldávia, aki nagyon szegény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!