Mi a véleményetek arról, hogy a mainstream tagadja és összeesküvéselméltesnek titulálja az ukrán - USA összefonódást a háborúban, és ennek ellenére.... -> ?
Joe Biden fia Hunter Biden pár évvel ezelőttig tagja volt a Burisma Holdins igazgatótanácsának és 10% tulajdonrészt vásárolt a cégből.
A Burisma többek között azt a brutális mennyiségű palagázt szeretné kitermelni, ami pont a szakadár területek alatt van.
Amely kitermeléséhez jelenleg csak az USAnak van technológiája az egész világon.
Igaz a palagáz kitermelése 3-4x drágább mint annak a földgáznak ami önként és dalolva tör elő a föld alól. Tehát az oroszokat el kell lehetetleníteni Ukrajnán belül és kívül is.
Még mindig összeesküvés elmélet az USA ukrán összefonódás?
Véletlen, hogy ennyi fegyvert szállít Ukrajnának az USA?
Igen ezzel provokálták ki a háborút.
Fordított helyzetben az USA is támadott volna, ahogy ezt már a történelemben bizonyította is. Lsd. Kubai rakéta válság. Majdnem mindenki megpusztult....
ma 10:33
Putyin nem beszélt ilyenről.
Attól még ezek a puszta tények.
Az USA is befenyített amikor rakétát akartak telepíteni a közelébe!
Oroszoknak úgy tudom van palagáz technológiájuk.
Egyébként meg tényleg az USÁ-nak a nyersanyag miatt kell Ukrajna.
Erre bepöccent Putyin.
Hallottam egy beszélgetésben, hogy hangfelvételes bizonyitéka van a Wekeleaks-nek, hogy a 14-es Majdan-téri eseményeket USA 5 milliárd dollárral támogatta. Tehát volt egy megválasztott oroszbarát elnök, akit USA-támogatással megpuccsoltak, és akkor kezdődött minden, a Krim is.
Tulajdonképpen nincs jelentősége annak, hogy az USA az egyetlen akinek van palagáz technológiája vagy sem.
"Hallottam egy beszélgetésben, hogy hangfelvételes bizonyitéka van a Wekeleaks-nek..."
Ez kb. olyan, mint hogy ismertem embert, aki ismert egy embert aki látott egy embert, aki látott egty kitömött vízilovat ...fényképen.
Ehhez nem kell Wikileaks mert ezt a Victoria Nuland (az USA ukrajnai ügynöke) vallotta be egy nyilatkozatában
Persze nem a forradalmat támogatták, hanem ennyivel hanem összesen az amerikai befolyás kialakítását.
17.
Azért nem válaszolt az emberek ellenségét támogato Hypno, mert tudja, hogy nincs igaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!