Az USA-ban tényleg visszasírják Donald Trump elnökségét?
22.
Én nekem is vannak amerikai rokonaim és egyáltalán nem igaz!
23-tól kérdezem. De a jelenlegi elnök már nem százas agyban idős korából adódóan, ahogy néztem pár nyilatkozatát.
Ezt nem tartják a rokonok gáznak?
25.
Látom a megértés nem az erősséged! Senki nem mondta, hogy kire szavaztak
24
Akkor a te ismerőseid élnek a kbban a bizonyos általad emlitett buborékban.
27 Nem, az én ismerőseim és rokonaim nem igazán buborékban élnek. Már csak a munkájukból kifolyólag is sok emberrel találkoznak és beszélnek. Ez mindegyikre igaz. Az egyik közülük egyenesen a közigazgatásban dolgozik. Mindenféle emberekkel találkoznak és beszélnek, nem csak egy kis körben mozognak.
Ez alapján tudják egyértelműen azt mondani, hogy a többség szerint Obama volt az utolsó vállalható elnök.
Egyikük sem jár a kinti magyar közösségekbe (magyar ház, magyar rendezvények, magyar találkozók, stb). Ezt egy buborék. Lehet, hogy ez a gond.
28.
Én ahogy mondtam nem ezt hallottam, az ismerősök, rokonok benne vannak elég nagy létszámú amerikai (angol nyelvű) csoportokban,ahol elég sok ember fordul meg.
Biden 79 éves. Nem semmi!
Az ukrán elnököt egy színész alakítja...Putyin sem semmi...
Minden milyen furcsa, szokatlan😁. Kezdődött a coviddal, most ez háború... Ezt mind vajon egy valaki idézte elő, és röhög a markában, hogy számára jól alakulnak a dolgok...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!